En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Bence ihmal etme nevo ortalığın sakinlesecegi yok ben iki haftada bir hastanedeyim dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz. Sen birde atlattın virüsü bence yakın zamanda git randevu alıp
Bayram sonu bakayım bu sıra şikayetlerim çoğaldı önce idare ediyordum:)

Çok erteleme nevoşum, her gün yürüyorsun çünkü ağrı çekmek zor

Bayram sonu bakayım bu sıra şikayetlerim çoğaldı önce idare ediyordum:)
Senin sikayetlerin daha önemli hiç hastane ortamına girdin mi bilmiyorim ama her yerde dezenfektan var ve kimsenin maske açmasına izin verilmiyor ...ben gittiğim şehir hastanesinden çok memnunum ayrıca çok fazla dezenfektan kullanabiliyorsin her koridorda.

Gittim canım tiroid için geçen ay gittim:)

Her zamanki gibi 2 tane oy yetmedi
Ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel . BEnim oylar Lebeniye ve hünkar çorbasına gitti.
Başarılarınız bol olsun kızlar

Akşam kolesterol ilacını yine unuttum
Gideyim tiroit ilacını içeyim bari
Unutma unutma sakın

Bende verem ilacını aç karnına içilecek dediler diye iftarda alıyordum dün doktora sordum sahurda al dedi 15 gün yanlış içtim

Sizin orda da var mı şehir hastanesi üniversite falan mi gidiyorsun ?
Var canım eğitim araştırma var birde araştırma hastanesi var:)Biz genelde eğitim araştırmaya gidiyoruz.Eve yakın bir hastane daha var.
Ama orası genelde pandemi hastanesi oldu arabayla 5 dk sürmüyor:)Şimdi bakılıyor mu bakmam lazım:)

O hastaneler nasıl bilmiyorim ama hastanelerde yoğunluk öyle az ki kapı önünde aynı güne sıra bulabiliyorsun.

Benim gittiğim hastane de pandemi her ikiside