Bayram sonu bakayım bu sıra şikayetlerim çoğaldı önce idare ediyordum:)Bence ihmal etme nevo ortalığın sakinlesecegi yok ben iki haftada bir hastanedeyim dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz. Sen birde atlattın virüsü bence yakın zamanda git randevu alıp
Kim seviyor kiHiç sevmiyorum doktora gitmeyi ondan bu kadar uzatıyorum:)
Çok erteleme nevoşum, her gün yürüyorsun çünkü ağrı çekmek zorİnşaallah öyle olur canım:)
İnan özel günlerimde sanki birgün önce sezeryan olmuşum gibi ağrım oluyor.Baktım o dönemde orası su topluyormuş ve ağrı yapıyormuş.
Bu sıra yürüyüşten galiba ağrısı değişti:)
Kızlar döneminde hastaneden çıkmıyordum neler neler yaptılar o dönem:)Ondan hep korkuyorum:/Kim seviyor ki
Şişlik büyüdü canım artık ele geliyor:)Çok erteleme nevoşum, her gün yürüyorsun çünkü ağrı çekmek zor
Ödem yaptı belkideŞişlik büyüdü canım artık ele geliyor:)
Önce sadece ağrı yaşıyordum:)
Akşam kolesterol ilacını yine unuttum
Keşke öyle olsa:)Ödem yaptı belkide
Senin sikayetlerin daha önemli hiç hastane ortamına girdin mi bilmiyorim ama her yerde dezenfektan var ve kimsenin maske açmasına izin verilmiyor ...ben gittiğim şehir hastanesinden çok memnunum ayrıca çok fazla dezenfektan kullanabiliyorsin her koridorda.Bayram sonu bakayım bu sıra şikayetlerim çoğaldı önce idare ediyordum:)
Gittim canım tiroid için geçen ay gittim:)Senin sikayetlerin daha önemli hiç hastane ortamına girdin mi bilmiyorim ama her yerde dezenfektan var ve kimsenin maske açmasına izin verilmiyor ...ben gittiğim şehir hastanesinden çok memnunum ayrıca çok fazla dezenfektan kullanabiliyorsin her koridorda.
Her zamanki gibi 2 tane oy yetmediOylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR...
2 oy hakkınız bulunmaktadır..
Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır...
Yayla Çorbası
Eki Görüntüle 2844964
Hünkar Çorbası
Eki Görüntüle 2845017
Yuvalama Çorbası
Eki Görüntüle 2844966
Domates Çorbası
Eki Görüntüle 2844968
Erzincan Çorbası
Eki Görüntüle 2844969
Valide Sultan Çorbası
Eki Görüntüle 2844971
Düğün Çorbası
Eki Görüntüle 2844974
Bakla Çorbası
Eki Görüntüle 2844976
Lebeniye Çorbası
Eki Görüntüle 2844979
Tutmaç Çorbası
Eki Görüntüle 2844981
Çeşm-i Nigar Çorbası
Eki Görüntüle 2844984
Tarhanalı Sıkıcık Çorbası
Eki Görüntüle 2844985
Ayran Aşı Çorbası
Eki Görüntüle 2844986
Yüksük Çorbası
Eki Görüntüle 2844987
Ezogelin Çorbası
Eki Görüntüle 2845001
Tavuklu Şehriye Çorbası
Eki Görüntüle 2844994
Terbiyeli Havuçlu Ispanak Çorbası
Eki Görüntüle 2845077
Pınar Labneli Tarif Yarışması
Yarışmaya Katılım:
• Yarışma kapsamında Pınar Labne ile yapılan bir tarifi, fotoğraflı ve yazılı şekilde paylaşmanız gerekmektedir.
• Fotoğraf karesinde Pınar Labne mutlaka görünmelidir.
• Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü ''Nevreste '' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeme riski bulunduğunu ifade etmeliyiz.
Not: Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru reddedilebilir.
Ekmek kasesinde veya o tarzda başka bir şey ile sunum yapmak yasaktır.
Kriterler
Eki Görüntüle 2839425
• Fotoğrafta en az bir Pınar Labne bulunmalıdır.
• Konuyla ilgili olmayan görsel ya da içerik paylaşılmamalıdır.
• Mesajlar anlaşılır olmalı ve tarif yapılışıyla birlikte paylaşılmalıdır.
• Tarifin sunumuna özen gösterilmelidir.
• Yarışmada her hafta ilk 1 kişiye ödül verilecektir. Önceki haftalarda ödül alan bir yarışmacının tekrar dereceye girmesi durumunda onun yerine 2.sıradaki yarışmacı ödül kazanmış sayılır.
• Bir yıl içerisindeki Pınar yarışmalarında 2 defa ödül alan üyelerimiz, 3. kez ödül kazandıklarında, hakları oylamadaki bir sonraki yarışmacıya geçer.
Detaylar
Yarışma Nisan ayında başlayıp Mayıs ayının ortasına kadar devam edecektir. Yarışmalar her hafta tekrarlanacak ve cumartesi günü sona erecektir. Pazar günü başlayan oylama 3 gün boyunca devam edecektir.
Pınar Labneli İftar Çorbaları
Katılım başlama tarihi : 2 Mayıs 2021
En son başvuru tarihi : 8 Mayıs 2021
Oylama başlama tarihi : 9 Mayıs 2021
Oylama bitiş tarihi : 11 Mayıs 2021
Hediye konusunda:
• Her haftanın birincisine aynı değerde “Pınar Lezzet Paketi” hediye edilecektir.
• 6 haftanın sonunda ayrı bir birinci seçilmeyecektir.
Unutma unutma sakınAkşam kolesterol ilacını yine unuttum
Gideyim tiroit ilacını içeyim bari
Sizin orda da var mı şehir hastanesi üniversite falan mi gidiyorsun ?Gittim canım tiroid için geçen ay gittim:)
Acıktım vallahi şuan tikiniyom
Çok teşekkür ederizHer zamanki gibi 2 tane oy yetmedi
Ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel . BEnim oylar Lebeniye ve hünkar çorbasına gitti.
Başarılarınız bol olsun kızlar
Suyu bol içAcıktım vallahi şuan tikiniyom
Var canım eğitim araştırma var birde araştırma hastanesi var:)Biz genelde eğitim araştırmaya gidiyoruz.Eve yakın bir hastane daha var.Sizin orda da var mı şehir hastanesi üniversite falan mi gidiyorsun ?
Nasıl unutuyorsun ilaçlarıAkşam kolesterol ilacını yine unuttum
Gideyim tiroit ilacını içeyim bari
Beyni doluNasıl unutuyorsun ilaçlarıbenim de çok ilacım var hepsini saati saatine içiyorum
O hastaneler nasıl bilmiyorim ama hastanelerde yoğunluk öyle az ki kapı önünde aynı güne sıra bulabiliyorsun.Var canım eğitim araştırma var birde araştırma hastanesi var:)Biz genelde eğitim araştırmaya gidiyoruz.Eve yakın bir hastane daha var.
Ama orası genelde pandemi hastanesi oldu arabayla 5 dk sürmüyor:)Şimdi bakılıyor mu bakmam lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?