• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Ben kilo veremiyorum ama yürüyorum inceldim gibi:)
Ne guzel 🤩sıkılasmak da motive ediyor insanı

Ben spora giderke bir tunik almıştım mesela rahat olmuyor şuan ... illa ki spor istiyor yine.ozaman göre 3 kilo eksiğim ama daha derli toplu oluyor vücut daha rahat oluyor ...

Ne guzel 🤩sıkılasmak da motive ediyor insanı

Ben spora giderke bir tunik almıştım mesela rahat olmuyor şuan ... illa ki spor istiyor yine.ozaman göre 3 kilo eksiğim ama daha derli toplu oluyor vücut daha rahat oluyor ...
Aynen ödemler ve şişlikler gidiyor:)

Endokrine ne zaman gideceksin?
Vakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)
Benim oğlumdan sonra sezeryan dikişimin olduğu bölgede özel günlerimde ve ağır falan kaldırdığımda ağrı oluyordu.
Bu sıra orada bir şey var.Netten biraz baktım fıtık oluyormuş ve o belirtilerin hepsi bende var.
Çok ağrı yapıyor bu sıralar.Yürüyorum ondan galiba:)Ve bayağı bir şişlik var.
Ona gideceğim ama kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa genel cerrahi mi acaba:)
Tedavisi ameliyatmış ama:)

Benim oğlumdan sonra sezeryan dikişimin olduğu bölgede özel günlerimde ve ağır falan kaldırdığımda ağrı oluyordu.
Bu sıra orada bir şey var.Netten biraz baktım fıtık oluyormuş ve o belirtilerin hepsi bende var.
Fıtık genel cerrahinin bölümünde ama bilemedim👀

Geçmiş olsun nevo inşallah öyle değildir ilaçla vs ile geçer 😐

Yaa çok geçmiş olsun nevoşum , bence genel cerrah🤷‍♀️

Umarım canım normalde 1 yıl sonrasına bakılıyormuş.Benim 11 yıl olacak ve ben ihmal ettim.
Ama artık fıtık ameliyatları da çok kolay oluyor ..mecbur ameliyatsa iyi doktor bulman lazım ...kayınpeder olmuştu fıtık ameliyatı şimdi hiç sorun yaşamıyor

Ilaclarla eritebiliyorlar ,once öyle bir tedavi de uygulayabilir nevoşum 🤗
İnşaallah öyle olur canım:)
İnan özel günlerimde sanki birgün önce sezeryan olmuşum gibi ağrım oluyor.Baktım o dönemde orası su topluyormuş ve ağrı yapıyormuş.
Bu sıra yürüyüşten galiba ağrısı değişti:)

Biraz sakinleşsin gideyim bakalım:)
Bence ihmal etme nevo ortalığın sakinlesecegi yok ben iki haftada bir hastanedeyim dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz. Sen birde atlattın virüsü bence yakın zamanda git randevu alıp

Ama artık fıtık ameliyatları da çok kolay oluyor ..mecbur ameliyatsa iyi doktor bulman lazım ...kayınpeder olmuştu fıtık ameliyatı şimdi hiç sorun yaşamıyor
Yok çok kolay bir ameliyatmış o sıkıntı değil ama şu süreçte başıma iş çıkacak:)Olsan dert olmasan dert:)
Keşke ilaçlı bir şey olsa:)