Burda fırınlar kendileri içli pide yapıp satıyor. Onu da biz beğenmiyoruzPizza harcı hazırlıyoruz onu bile pide gibi yapıyorlar:)
Gerçi çok oldu yaptırmadım bende:)
Büyük kayıp:)
Yok hala yapıyorlar canım ben ekmeği bile kendim yapıyorum ondan pek aklımıza gelmiyor:)Sanırım pandemi döneminde işler yoğun diye almıyorlar normalde ekmek ve güveç alıyordu bizim burdaki firin
Benim denemedigim bir tek kuzu çevirme kaldı o da imkan olarak çok zor anca porsiyon usulü bir yerde yenebilirÇok tavuk yemiyoruz ondan pek gözüm kesmiyor
Biz iç hazırlayıp götürüyoruz:)Burda fırınlar kendileri içli pide yapıp satıyor. Onu da biz beğenmiyoruz
kendim yapmayı tercih ediyorum mecburen
Sağol canım
Bende kirk yılda bir ekmeği fırına vereyim dedim almadılar artık fırında pişiriyorum yine kilo yükleniyor yalnızYok hala yapıyorlar canım ben ekmeği bile kendim yapıyorum ondan pek aklımıza gelmiyor:)
Yoksa daha çok çalışıyorlar:)
Onu bizde denemedikBenim denemedigim bir tek kuzu çevirme kaldı o da imkan olarak çok zor anca porsiyon usulü bir yerde yenebilir
Biz ramazanda pek ekmek yemedik :)Bende kirk yılda bir ekmeği fırına vereyim dedim almadılar artık fırında pişiriyorum yine kilo yükleniyor yalnız
İnsan kuzu alıp kesince ufak ufak paket yapıyor anca bir seferde pişirip yemek bayağı bayağı lüksOnu bizde denemedik
Bende uemezken düşmeye başlamıştım gene dustugim kiloya geri döndümBiz ramazanda pek ekmek yemedik :)
Benim insta da bir fotoğraf vardı hatırlar mısın bilmem. Annem, babam ve ben fırında içli pide yapıyoruzBiz iç hazırlayıp götürüyoruz:)
Bizde düğün ve cenazelerde bile lahmacun öyle yapılır:)Ev düğünlerinde veya kına gecesinde evde olan misafirler için falan :)Hazır yemek:)
O kadar uğraştın,dikkat et:)Bende uemezken düşmeye başlamıştım gene dustugim kiloya geri döndüm
Doğrudur canım:)Benim insta da bir fotoğraf vardı hatırlar mısın bilmem. Annem, babam ve ben fırında içli pide yapıyoruz
Toplu siparişler gelirdi, beni çağırırlardı. Bayılmıştım bir defasında
Biz geçende söyledim 1 defa aldıkBuzluğum pide doldu
Etmeye çalışıyorum inşallah ramazan sonrası hedef 65O kadar uğraştın,dikkat et:)
Ben kilo veremiyorum ama yürüyorum inceldim gibi:)Etmeye çalışıyorum inşallah ramazan sonrası hedef 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?