• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Bence ihmal etme nevo ortalığın sakinlesecegi yok ben iki haftada bir hastanedeyim dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz. Sen birde atlattın virüsü bence yakın zamanda git randevu alıp
Bayram sonu bakayım bu sıra şikayetlerim çoğaldı önce idare ediyordum:)

İnşaallah öyle olur canım:)
İnan özel günlerimde sanki birgün önce sezeryan olmuşum gibi ağrım oluyor.Baktım o dönemde orası su topluyormuş ve ağrı yapıyormuş.
Bu sıra yürüyüşten galiba ağrısı değişti:)
Çok erteleme nevoşum, her gün yürüyorsun çünkü ağrı çekmek zor 🤦‍♀️🤷‍♀️

Bayram sonu bakayım bu sıra şikayetlerim çoğaldı önce idare ediyordum:)
Senin sikayetlerin daha önemli hiç hastane ortamına girdin mi bilmiyorim ama her yerde dezenfektan var ve kimsenin maske açmasına izin verilmiyor ...ben gittiğim şehir hastanesinden çok memnunum ayrıca çok fazla dezenfektan kullanabiliyorsin her koridorda.

Senin sikayetlerin daha önemli hiç hastane ortamına girdin mi bilmiyorim ama her yerde dezenfektan var ve kimsenin maske açmasına izin verilmiyor ...ben gittiğim şehir hastanesinden çok memnunum ayrıca çok fazla dezenfektan kullanabiliyorsin her koridorda.
Gittim canım tiroid için geçen ay gittim:)

Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR...
:KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200:

Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır...

Yayla Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844964

Hünkar Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2845017

Yuvalama Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844966

Domates Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844968

Erzincan Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844969

Valide Sultan Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844971

Düğün Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844974

Bakla Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844976

Lebeniye Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844979

Tutmaç Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844981

Çeşm-i Nigar Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844984

Tarhanalı Sıkıcık Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844985

Ayran Aşı Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844986

Yüksük Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844987

Ezogelin Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2845001

Tavuklu Şehriye Çorbası:KK56:

Eki Görüntüle 2844994

Terbiyeli Havuçlu Ispanak Çorbası :KK56:
Eki Görüntüle 2845077

Pınar Labneli Tarif Yarışması

Yarışmaya Katılım:

• Yarışma kapsamında Pınar Labne ile yapılan bir tarifi, fotoğraflı ve yazılı şekilde paylaşmanız gerekmektedir.
Fotoğraf karesinde Pınar Labne mutlaka görünmelidir.
Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü '' Nevreste Nevreste '' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeme riski bulunduğunu ifade etmeliyiz.
Not: Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru reddedilebilir.
Ekmek kasesinde veya o tarzda başka bir şey ile sunum yapmak yasaktır.

Kriterler

Eki Görüntüle 2839425
Fotoğrafta en az bir Pınar Labne bulunmalıdır.
• Konuyla ilgili olmayan görsel ya da içerik paylaşılmamalıdır.
• Mesajlar anlaşılır olmalı ve tarif yapılışıyla birlikte paylaşılmalıdır.
• Tarifin sunumuna özen gösterilmelidir.
• Yarışmada her hafta ilk 1 kişiye ödül verilecektir. Önceki haftalarda ödül alan bir yarışmacının tekrar dereceye girmesi durumunda onun yerine 2.sıradaki yarışmacı ödül kazanmış sayılır.
• Bir yıl içerisindeki Pınar yarışmalarında 2 defa ödül alan üyelerimiz, 3. kez ödül kazandıklarında, hakları oylamadaki bir sonraki yarışmacıya geçer.
Detaylar
Yarışma Nisan ayında başlayıp Mayıs ayının ortasına kadar devam edecektir. Yarışmalar her hafta tekrarlanacak ve cumartesi günü sona erecektir. Pazar günü başlayan oylama 3 gün boyunca devam edecektir.

Pınar Labneli İftar Çorbaları
Katılım başlama tarihi : 2 Mayıs 2021
En son başvuru tarihi : 8 Mayıs 2021
Oylama başlama tarihi : 9 Mayıs 2021

Oylama bitiş tarihi : 11 Mayıs 2021

Hediye konusunda:

• Her haftanın birincisine aynı değerde “Pınar Lezzet Paketi” hediye edilecektir.
• 6 haftanın sonunda ayrı bir birinci seçilmeyecektir.
Her zamanki gibi 2 tane oy yetmedi ☺️
Ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel . BEnim oylar Lebeniye ve hünkar çorbasına gitti.
Başarılarınız bol olsun kızlar

Akşam kolesterol ilacını yine unuttum:deli:
Gideyim tiroit ilacını içeyim bari :olamaz::KK55:
Unutma unutma sakın :eek:

Bende verem ilacını aç karnına içilecek dediler diye iftarda alıyordum dün doktora sordum sahurda al dedi :deli: 15 gün yanlış içtim :D

Sizin orda da var mı şehir hastanesi üniversite falan mi gidiyorsun ?
Var canım eğitim araştırma var birde araştırma hastanesi var:)Biz genelde eğitim araştırmaya gidiyoruz.Eve yakın bir hastane daha var.
Ama orası genelde pandemi hastanesi oldu arabayla 5 dk sürmüyor:)Şimdi bakılıyor mu bakmam lazım:)

Var canım eğitim araştırma var birde araştırma hastanesi var:)Biz genelde eğitim araştırmaya gidiyoruz.Eve yakın bir hastane daha var.
Ama orası genelde pandemi hastanesi oldu arabayla 5 dk sürmüyor:)Şimdi bakılıyor mu bakmam lazım:)
O hastaneler nasıl bilmiyorim ama hastanelerde yoğunluk öyle az ki kapı önünde aynı güne sıra bulabiliyorsun.

Benim gittiğim hastane de pandemi her ikiside 🙄