- 18 Kasım 2020
- 20.709
- 49.790
- 548
Sorunlarımı var ben pek bilmiyorumBeyni dolu
Bizim burada randevusuz bakmıyorlar özel hastahane dışındaO hastaneler nasıl bilmiyorim ama hastanelerde yoğunluk öyle az ki kapı önünde aynı güne sıra bulabiliyorsun.
Benim gittiğim hastane de pandemi her ikiside
Ne yazık ki canım ben gittiğimde bayağı normal şekildeydi:)O hastaneler nasıl bilmiyorim ama hastanelerde yoğunluk öyle az ki kapı önünde aynı güne sıra bulabiliyorsun.
Benim gittiğim hastane de pandemi her ikiside
Ne yapacaksın acabaGece gece Sabancı larin soyunun derdine düştüm kim kimin torunu idi kim kimin babasimilletin sülalesi beni yordu
Aynen sonucu göstermek için 15 gün bekledim:)Bizim burada randevusuz bakmıyorlar özel hastahane dışında
Ins Öyledir nevoşumKeşke öyle olsa:)
Tamam işte randevusuz bakmıyorlar ama yasak döneminde gittim ben hastaneye sevkli hastaya randevu al dedi doktor ...benden yardım istenilince sisteme girdim doktorun o günkü randevuları bayağı boştu ..hatta esim fizik tedaviye sevk edildi onun randevularina baktım onda da boşluk bir hayli çoktu auni gun olmasına rağmen ...Bizim burada randevusuz bakmıyorlar özel hastahane dışında
Ne bileyim haber gördüm sonra bakayım dedim Sakıp Sabancı yi severdim onun çocukları torunları hangileri derken kaç göbek okudumNe yapacaksın acaba
Yok canım, insan yoksa neden unutsun ilaç saatini.Sorunlarımı var ben pek bilmiyorum
Demekki yer yer değişiyor randevu yogunlguAynen sonucu göstermek için 15 gün bekledim:)
Bende severdim.Allah rahmet eylesin:)Ne bileyim haber gördüm sonra bakayım dedim Sakıp Sabancı yi severdim onun çocukları torunları hangileri derken kaç göbek okudum
Canim cok teşekkür ederimHer zamanki gibi 2 tane oy yetmedi
Ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel . BEnim oylar Lebeniye ve hünkar çorbasına gitti.
Başarılarınız bol olsun kızlar
Bizim burada vakada çok:)Demekki yer yer değişiyor randevu yogunlgu
Az çeneni dinlendirGece gece Sabancı larin soyunun derdine düştüm kim kimin torunu idi kim kimin babasimilletin sülalesi beni yordu
Kocayı boşamaya mı karar verdin, hayırdırGece gece Sabancı larin soyunun derdine düştüm kim kimin torunu idi kim kimin babasimilletin sülalesi beni yordu
15 gündür TV yok dünyadan haberim yokBizim burada vakada çok:)
Çevre illere göre çok fazla:)
Tamam apla 5 kiloluk şişeyi koydum yamacimaSuyu bol iç
Hacı bilmez rax in kıymetini raxeria daha iyilerine layıkKocayı boşamaya mı karar verdin, hayırdır
Hacı’yı ayıralım nişanlısından
Ben netten takip ediyorum .Haber bu sıra bende izlemiyorum:)15 gündür TV yok dünyadan haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?