Bende zayıflamışım, kayınpederim ne güzel kilo verdin bu Ramazan dediBen kilo veremiyorum ama yürüyorum inceldim gibi:)
Ne guzelBen kilo veremiyorum ama yürüyorum inceldim gibi:)
Çok iyi maşaallahBende zayıflamışım, kayınpederim ne güzel kilo verdin bu Ramazan dedi
Ahhh, tartımın pili olsa
Aynen ödemler ve şişlikler gidiyor:)Ne guzelsıkılasmak da motive ediyor insanı
Ben spora giderke bir tunik almıştım mesela rahat olmuyor şuan ... illa ki spor istiyor yine.ozaman göre 3 kilo eksiğim ama daha derli toplu oluyor vücut daha rahat oluyor ...
Endokrine ne zaman gideceksin?Uzun zamandır kimseyi görmedim ondan bilemiyeceğim:)
Ben bollaşan kıyafetlerin yalancısıyım
Vakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)Endokrine ne zaman gideceksin?
Fıtık genel cerrahinin bölümünde ama bilemedimVakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)
Benim oğlumdan sonra sezeryan dikişimin olduğu bölgede özel günlerimde ve ağır falan kaldırdığımda ağrı oluyordu.
Bu sıra orada bir şey var.Netten biraz baktım fıtık oluyormuş ve o belirtilerin hepsi bende var.
Çok ağrı yapıyor bu sıralar.Yürüyorum ondan galiba:)Ve bayağı bir şişlik var.
Ona gideceğim ama kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa genel cerrahi mi acaba:)
Tedavisi ameliyatmış ama:)
Geçmiş olsun nevo inşallah öyle değildir ilaçla vs ile geçerVakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)
Benim oğlumdan sonra sezeryan dikişimin olduğu bölgede özel günlerimde ve ağır falan kaldırdığımda ağrı oluyordu.
Bu sıra orada bir şey var.Netten biraz baktım fıtık oluyormuş ve o belirtilerin hepsi bende var.
Yaa çok geçmiş olsun nevoşum , bence genel cerrahVakalar azalsın o zaman giderim:)Ama benim başka bir sorunum var galiba:)
Umarım değildir ama tüm belirtiler benimde var.KK da konular var onlarada baktım:)Fıtık genel cerrahinin bölümünde ama bilemedim
Umarım canım normalde 1 yıl sonrasına bakılıyormuş.Benim 11 yıl olacak ve ben ihmal ettim.Geçmiş olsun nevo inşallah öyle değildir ilaçla vs ile geçer
Biraz sakinleşsin gideyim bakalım:)Yaa çok geçmiş olsun nevoşum , bence genel cerrah
Ilaclarla eritebiliyorlar ,once öyle bir tedavi de uygulayabilir nevoşumBiraz sakinleşsin gideyim bakalım:)
Ama artık fıtık ameliyatları da çok kolay oluyor ..mecbur ameliyatsa iyi doktor bulman lazım ...kayınpeder olmuştu fıtık ameliyatı şimdi hiç sorun yaşamıyorUmarım canım normalde 1 yıl sonrasına bakılıyormuş.Benim 11 yıl olacak ve ben ihmal ettim.
İnşallah ameliyatlık bir durum değildir. Çok hırpalanıyor insan bünyesiUmarım değildir ama tüm belirtiler benimde var.KK da konular var onlarada baktım:)
İnşaallah öyle olur canım:)Ilaclarla eritebiliyorlar ,once öyle bir tedavi de uygulayabilir nevoşum
Bence ihmal etme nevo ortalığın sakinlesecegi yok ben iki haftada bir hastanedeyim dikkat ettiğin sürece sıkıntı olmaz. Sen birde atlattın virüsü bence yakın zamanda git randevu alıpBiraz sakinleşsin gideyim bakalım:)
Yok çok kolay bir ameliyatmış o sıkıntı değil ama şu süreçte başıma iş çıkacak:)Olsan dert olmasan dert:)Ama artık fıtık ameliyatları da çok kolay oluyor ..mecbur ameliyatsa iyi doktor bulman lazım ...kayınpeder olmuştu fıtık ameliyatı şimdi hiç sorun yaşamıyor
Hiç sevmiyorum doktora gitmeyi ondan bu kadar uzatıyorum:)İnşallah ameliyatlık bir durum değildir. Çok hırpalanıyor insan bünyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?