Çok sağol canım :)Normal iğneden farkı yoktu,ikincide sonra yorgunluk oluyormuş,bakalım:)Eşine de çok geçmiş olsunEşimde oldu 1.dozu 2.doz 10 mayısta olacak :)
Geçmiş olsun sanada :)
Evet, gece gelmiş en son baktimGelmemiş
Sagol canım. Eşimde kol agrısı yaptı 1 2 günÇok sağol canım :)Normal iğneden farkı yoktu,ikincide sonra yorgunluk oluyormuş,bakalım:)Eşine de çok geçmiş olsun
Normal grip aşisında bile kol ağrısı yapti,ben bu yaşıma kadar olmazdım,her şeyde yüksek riskli çıkınca mecbur onu da oldumSagol canım. Eşimde kol agrısı yaptı 1 2 günoda normal herhalde
Buldum pırasa çorbasiBunu pırasaylada yapıyorum
Mecburiyet insanın elini kolunu bağlıyor malesef canımNormal grip aşisında bile kol ağrısı yapti,ben bu yaşıma kadar olmazdım,her şeyde yüksek riskli çıkınca mecbur onu da oldum
Öyleymiş elticim, tam benlikŞiveydiz komple sarımsak
Yöresel Tarif - Sarımsak Aşı-Şiveydiz(Gaziantep)
Malzemeler 750 gr taze sarımısak 200 gr kuşbaşı et 500 gr yoğurt 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı nohut 2 kaşık tereyağı Yeterince tuz, nane, su YAPILIŞI Önce et ve nohut tencereye içine tuz ve su ilave edilip konur. Nohut ve et yumuşayıncaya kadar pişirilir. Sarımsaklar 2-3 cm...www.kadinlarkulubu.com
Aynen öyle gecmis olsun sana da canım,sağlıkla imtihan çok zor oluyorMecburiyet insanın elini kolunu bağlıyor malesef canım
Benim de başım agrıyor sinüzit midir anlamadımAğrı kesici içtim geçmedi
Bizde sevdik.Öyleymiş elticim, tam benlik
Buraya gelmedi iyi mi?Buldum pırasa çorbasi
Geçmiş olsunMecburiyet insanın elini kolunu bağlıyor malesef canım
Benim de başım agrıyor sinüzit midir anlamadımAğrı kesici içtim geçmedi
Yağsaydı ben de severdimÇok severim
Sagol canımAynen öyle gecmis olsun sana da canım,sağlıkla imtihan çok zor oluyor
Sagol canımGeçmiş olsun
Evett ben ben bunu unuttum pırasaylada güzel oluyorBunu pırasaylada yapıyorum