N
nesepalamudu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nesepalamudu
bunu kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar bana dua edersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar şu siyahlarda kalan deterjan lekelerinden illallah dedim artık sıvı deterjan alıcam hangisini tavsiye dersiniz
ben de dolaplardan çıkmayan yağ lekelerine sinir oluyorum sanki elin yağlı dokunursun da iz kalır ya öyle leke. mutfak dolaplarını neyle silsem çıkmıyo. kuruduktan sonra yine aynı oluyo
evet canım bende snir oluyorum bu duruma alsanaalsanasmile
amwayin bahsettiğiniz ürünü ile ankastre ocak ve fırını da temizleyebilir miyiz rahatlıkla
merhabalar. anway ın urunlerını nerde bulabılırız
Birde patlıcan yapıcam yine pratiklik...
Daha önceden fazlaca aldığım patlıcanlarımı difrizime atmıştım..
Patlıcanlar baktım fazlaca kötü olucaklar küp küp doğradım az bi yağda çevirip az bi kızartmıştım (önceden) köfftemde vardı onlarıda misket köfteler şeklinde yapıp o yağda onlarıda bir döndürmüştüm
patlıcanlarımı ayrı plastik bir kapta ( 1 tencerelik kadar)
köftelerimi ayrı bir plastik kapta (1 tencerelik yemek kadar)
bırakmıştım..
Çıkarıcam patlıcanları geniş bir tavama buzlu koyucam üzerine köftelerimi
sonra ince ince bibert kıyıcam domates (kırmızı biber yeşil biber karıştırıyorum renkli güzel oluyor)
Az yağda yaptığım salçalı suyumu ve baharatlarımı koyup 15 dk kısık ateşte pişiricem
yemek oldu..
yanına birde pilav
menü hazır
çorba, pilav, patlıcanlıköfte...
dipnot:köftelerinize 1 tatlı kaşığı kadar salça atın rengi çok güzel oluyor yumurtayıda akıyla katın köfte iyi tutuyor parçalanmıyor:kedi:
Ne haber şekerler bir merhaba diyeyim dedim kaydirigubbakcemile3
merhabaaa:)
merhaba![]()
ohh yemeğide yaptı bizim hanımbende patlıcanları közleyipde koyuorum difrize
sonra çıkarıorum sivri biber ve bol sarımsakla kavuruorum üstünede maydanoz serğiştiriorum çook güzel oluo aynı zamanda kırmızı biberide közleyip koyuorum patlıcanla biberi karıştırıorum içine incecik maydanoz sarımsak roka kıyııorum çoook güzel bir meze oluo:
köfteyee ekmek içim yok difrizde galete unu koyuorum accık![]()