pratik ev hanımları kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

titiz misinizdir?

• Ankete Katılan
    293

bak geldim bile

sanada merhaba canım hayırlı olsun güzel bir topik olmuş kaydirigubbakcemile3

saolasın elimizden geleni yapmaya çalışıyoruzsempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

annemde tenekede kaynatırdı beyazları misss gibi kokardı valla ama benim onu yapıcam ne vaktşm nede yerim var

ben bulaşık deterjanın içine acıcık cifle domestos döküorum ozaman böle akşamdan falan çamaşır suyuna yatırmak gerekmior her daim beyaz ama sakın çok dökmeyin sürekli köpürüo yoksa bu deterjanları karıştırma merakım başıma çok işler açtı zamanında bikeresinde zehirlenmiştim bile

günaydın bende bi keresinde zehirlenmiştim çamaşır suyuyla porçözümü yoksa tuzruhunumu ne karıştırmıştım küveti ovarken banyodan zor atmıştım kendimi hala çamaşır suyu kullanınca kötü olurum

Kızlar pimapenin beyaz yerlerini nasıl bayazlatabilirim.Bide hep lastik kısımlarından siyah siyah lekeler dağılıyo daha beter oluyo

Kızlar pimapenin beyaz yerlerini nasıl bayazlatabilirim.Bide hep lastik kısımlarından siyah siyah lekeler dağılıyo daha beter oluyo

selammm ilk başta topik sahibine hayırlı olsun diyorum... ben cam silmiyorum sildiriyorum ama kadın cif ile ovalıyor kadım hani bu mavi olan kapağıda pembe olan varya onunla çokta güzel oluyor

Canım o lastiğin verdiği siyah lekelere çare yok maleseff bez atmakdan gınaa geldi bana
ama çerceveleri cilit bang beyaz kapaklı olanla siliyorum güzel temizliyor
birde cam silerken suyuma dixi yüzey temizleyici koyuyorum..

bende pimapeni bulaşık süngerinin sert tarafıyla cifliyorum tertemiz oluyo

selammm ilk başta topik sahibine hayırlı olsun diyorum... ben cam silmiyorum sildiriyorum ama kadın cif ile ovalıyor kadım hani bu mavi olan kapağıda pembe olan varya onunla çokta güzel oluyor

bende pimapeni bulaşık süngerinin sert tarafıyla cifliyorum tertemiz oluyo

Sağolun kızlar bende cifliyodum temizliyo ama şu siyah lekeler başa bela.Hepinize çok teşekkürler.

iyi akşamlar bayanlar. benimde ütü ile ilgili bir sıkıntım var :uhm: şu lycralı kumaşlardan olan badilerin özellikle renkli olanları ütüden sonra parlıyo ve ne yaparsam yapayım o parlamayı engelleyemiyorum.:sinifsinif: işin kötüsü sonrası içinde çözüm bulamıyorum var mı bana yardımcı olabilecek

üstüne ince bir bez koyarak ütüle canım ben bütün bluzlerimi eşimin atletini üstüne koyarak ütülüorum hem atler ütülenio hemde benimkiler

üstüne ince bir bez koyarak ütüle canım ben bütün bluzlerimi eşimin atletini üstüne koyarak ütülüorum hem atler ütülenio hemde benimkiler

tülbent koyarak ütülüyorum ama yinede parlıyo birde bu yöntemi deneyeyim hem bi taşla iki kuş vurmuş olurum kaydirigubbakcemile5 peki oluşan ütü parlamalarını geçirmek için bir yöntem var mı? allahım nedir benim bu ütüden çektiğim mafoldumben

Bende çok titizim

hele bu hafta evi ve eşyaları sil baştan temizlice...mmmm

mrb o parlamaları yok etmenin bi yolu yok sanırım bide böyle lcralı kumaşları ve naylon karışımlı kıyafetleri ütülerken ütünün ısısını düşürüyorum daha düşük ısıda ütülüyorum naylon karışımı olduğu için yüksek ısıda öyle oluyo sanırım düşük ısıda ütülemeyi dene birde

haftasonu tabi temizlik için beklediğim günler. cumartesi pikniğe gittiğimiz için temizliğimi dün yaptım. sabahtan kalktım. çamaşırlarımı attım. geceden attıklarımı astım. balkonlarımı yıkadım. hemen halılara giriştim. önce fırçaladım, sonra tr_lelli nin dediği karışımı kendime göre biraz değiştirdim. beyaz sabun+halı yıkama şampuanı+kirçöz+amwayin kir sökücüsü+çok az domestos. bu karışımla lifle bi güzel sildim halılarımı. balkona attım. hafif elimle çırptım ama balkona doğru. çünkü ben apartmanda halı çırpanlara çok kızarım. halılar havalanırken etrafı sildim süpürdüm. halıları yerleştirdim. çamaşırları astım. bitkilerimi suladım. mutfağı sildim. akşamda taze fasulye yaptım zeytinyağlı. kıyma almıştım. hepsini köfte yaptım attım buzluğa. öğlende mevlüte gitmiştik, ardından alışverişe. çok yoruldum. kurabiye yapacaktım bugün yaparım artık. eee kızlar siz neler yaptınız haftasonu:1rolleyes:

ben de haftasonu komple temizliğe giriştim bu pazar mevlütüm var diye.
bütün camlar silindi demirlikler falan
tüller perdeler yıkandı bimin tül beyazlatıcısı harika bu arada
mutfak dolapları silindi dolap altları falan
yatak odası komple silindi bazayı itip çekmek epey zorlasada pırıl pırıl oldu
fayanslar silindi mutfak ve banyo duvarlarını çamaşır suyuyla sildim ellerim karton gibi hala
halıları da yıkamaya verdim çok yoruldum ama değdi kızlar
nerdeyse ağlıcaktım alt komşumun kız kardeşi gelmiş yardıma
ben öksüz ben yetim gibi tek başına:)
akşam 9 da bitti işim ütüye başladım pöffff..
ama pazar günü de eşimin süpriziyle yüzüm güldü
bana laptop almış aşkım asla almam dediği halde bütün yorgunluğum geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…