- 20 Mart 2008
- 141.644
- 213.218
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi nesepalamudu
-
her zaman bekleriz
merhabaopuyorumnanaktan
bak geldim bile
sanada merhaba canım hayırlı olsun güzel bir topik olmuş kaydirigubbakcemile3
evet cnm yaptım bitti
ekmeği bende rondodan geçirip difrize atıyorum yada rondodan geçirip (galete unu gibi)
güneşte kurutup kavanoza koyuyorum..
kışlıkları kaldırdım bende demin hurçlara koyuyorum ayrı ayrı oğlumun eşimin kendiminkileri sonra bazamın altı saolsun herbişi alıyor tıkıyorum oraya
Kaşık çatallarımı ç. suyuna koyucam akşamdan koyim dursun..
Beyazlarımıda bir defa makinede yıkadım (senede 2 - 3 defa yapıyorum bunu ben)
normalde tamam makine güzel çıkarıyor domestos felanda koyuyorum ama ben bunu yapmayı seviyorum
derince bir kova yada legenin içine bütün atletleri (özellikle eşiminkileri) ön yıkama yapılmış beyazları dolduruyorum bu leğene kalıp sabunla iyice çitiliyorum baya köpük köpük akşamdan sabaha kadar bekliyor sabah tekrar makinaya atıp yıkıyorum
ve o beyazlığın bana verdiği hazzı hiç bi temizlik maddemi bana vermiyorr
içim rahatlıyor kalıp sabun bu konularda birebir..
onlarda beklesin bu akşam (kendime iş çıkarmaya bayılıyorum)
Amannnn bacılarım evden çıkınca iş bitiyor evde durdukça iş çok vallaguclubacismile
annemde tenekede kaynatırdı beyazları misss gibi kokardı valla ama benim onu yapıcam ne vaktşm nede yerim var
ben bulaşık deterjanın içine acıcık cifle domestos döküorum ozaman böle akşamdan falan çamaşır suyuna yatırmak gerekmior her daim beyazama sakın çok dökmeyin sürekli köpürüo yoksa bu deterjanları karıştırma merakım başıma çok işler açtı zamanında bikeresinde zehirlenmiştim bile
Kızlar pimapenin beyaz yerlerini nasıl bayazlatabilirim.Bide hep lastik kısımlarından siyah siyah lekeler dağılıyo daha beter oluyo
Kızlar pimapenin beyaz yerlerini nasıl bayazlatabilirim.Bide hep lastik kısımlarından siyah siyah lekeler dağılıyo daha beter oluyo
selammm ilk başta topik sahibine hayırlı olsun diyorum... ben cam silmiyorum sildiriyorum ama kadın cif ile ovalıyor kadım hani bu mavi olan kapağıda pembe olan varya onunla çokta güzel oluyor
Canım o lastiğin verdiği siyah lekelere çare yok maleseff bez atmakdan gınaa geldi bana
ama çerceveleri cilit bang beyaz kapaklı olanla siliyorum güzel temizliyor
birde cam silerken suyuma dixi yüzey temizleyici koyuyorum..
bende pimapeni bulaşık süngerinin sert tarafıyla cifliyorum tertemiz oluyo
iyi akşamlar bayanlar. benimde ütü ile ilgili bir sıkıntım var :uhm: şu lycralı kumaşlardan olan badilerin özellikle renkli olanları ütüden sonra parlıyo ve ne yaparsam yapayım o parlamayı engelleyemiyorum.:sinifsinif: işin kötüsü sonrası içinde çözüm bulamıyorum var mı bana yardımcı olabilecek
üstüne ince bir bez koyarak ütüle canım ben bütün bluzlerimi eşimin atletini üstüne koyarak ütülüorum hem atler ütülenio hemde benimkiler
tülbent koyarak ütülüyorum ama yinede parlıyo birde bu yöntemi deneyeyim hem bi taşla iki kuş vurmuş olurum kaydirigubbakcemile5 peki oluşan ütü parlamalarını geçirmek için bir yöntem var mı? allahım nedir benim bu ütüden çektiğim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?