• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pratik ev hanımları kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

titiz misinizdir?

• Ankete Katılan
    293
Halıları ve koltukları silerkende
Sıcak suyun içine bulaşık deterjanı (sıvı likit elmalı limonlu oluyor ya bulaşık yıkadığımız onlardan) koltuk halı için kirçöz ve kalıp sabun hani banyoda ufalıyor kalıp sabunlarımız bunları karıştırıyorum ve ilif banyo yaptığımız iliflerimiz bir tanesini ayırın bunla sırf koltuk halı silin
Ben bunları karıştırıp bunla siliyorum
2 hafta önce oturma grubumu sildim (sütlü kahve rengi açık renk) miss gibi oldu..
Hatt şu meşhur komşumm (onuda meşhur eim burda) sildim fln demiştim oda bana gelmişti kahveye,
bembeyaz olmuşş rengi ne kadar açılmış dedi
Kirçöz+bulaşıkdeterjanı+kalıp sabun sil gitsinnnnn bembeyaz koltuklar halılar miss gibiii

Canım bak bunu annem yapıyor
Patlıcanları kızartıp içlerini dolduruyor karnı yarık malzemesiyle (tavasına diziyor yada plastik bir kaba difrize tıkıyor..
sonra çıkarıp salçalı suyunu yapıp pişiriyor
patlıcaları küp küp doğrayıp kızartıpda koyuyor köfte kızartıp koyuyor
onunda çıkapıp öle buzlu salçalı su yapıp pişiriyor
Ben sevmiyorum sanki böle tadımsı oluyor ben beğenmedim ama pratik
Annem gezcem diye nasıl vakit yaratıyor kendine yeterki gezmek olsun dedikodulardan mahrum kalır.. kaydirigubbakcemile3

kadın gezmeyi seviyordur napsınkaydirigubbakcemile3. bende çalışıyorum ya canım benim için olabilir. pratikmiş iyi. bazen yemek yapamıyor insan.

hoşbuldum ozaman çok çok titiz olduğumu söyleyemem üstelik kocam evdeyse hiç bişi yapmam yaptırmaz zaten 8-4 çalışıorum 3,5 aylıkda bir erkekim var ALLAH ım esirgesin bunların dışında elimden geliğince yapmaya çalışiırum mesela şimdi 4de eve gidicem biii sürüüü işim var halıları kaldırdım eşyaların yerini değiştirdim biri bana yardıma gelsin yaahuuu:D
bu arada ben yer silerken ve toz alırken suyun içine elma sirkesi katıorum acayip parlıo kaynanam bile soruo ne kulanıosun die düşünün artık:D

peki canım sadece elma sirkesi mi kullanıyorsun. yoksa yer silicinin yanına ekstra mı?fisfisfis

kadın gezmeyi seviyordur napsınkaydirigubbakcemile3. bende çalışıyorum ya canım benim için olabilir. pratikmiş iyi. bazen yemek yapamıyor insan.

Hemde nasıl bende akşamları evde takı yapıyorum akşam bende yoğunum..
Şimdi annemdeyim o oğlumu aldı dışarı çıktı evde tutabilene aşk olsun oğlumu alet ediyor kendine kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim canım 1 haftalık yemek haalkisalkisalkis nasıl karnıyarığı yapıp buzluğamı atıyorsunCADIARZU

evet aynne yapıp borcama dizim üzerini folyoyla sarıp buzluğa atıyorum pişirmeden önce çıkarığ direk atıyorum fırına süper oluyo

hoşbuldum ozaman çok çok titiz olduğumu söyleyemem üstelik kocam evdeyse hiç bişi yapmam yaptırmaz zaten 8-4 çalışıorum 3,5 aylıkda bir erkekim var ALLAH ım esirgesin bunların dışında elimden geliğince yapmaya çalışiırum mesela şimdi 4de eve gidicem biii sürüüü işim var halıları kaldırdım eşyaların yerini değiştirdim biri bana yardıma gelsin yaahuuu:D
bu arada ben yer silerken ve toz alırken suyun içine elma sirkesi katıorum acayip parlıo kaynanam bile soruo ne kulanıosun die düşünün artık:D

Ayyy ben gönüllü gönüllü yardım ederim
Sirke olayını bilmiyordum bende deniyim akılllıcakaydirigubbakcemile2

CıF değil bitanem prontoyo benzer bi marka evde değilim adı da aklımda değil ama rengi pronto ahşap temizliyicinin renginde onun vazifesini yapıyor
Pronto ahşap temizliyici kullanmışsan bilirsin o daha koyudur suya katıp öyle sileriz ahşapları bu biraz daha sulusu fısfıslı şişilerde var birde oda spreyi gibi teneke kutularda var cilası bu parlıyo
püskürtüyosun yüzeye kuru bir bezle siliyorsun..
Hem parlıyor hemde çabuk tozlanmıyor yüzey komşumda gördüm hemen aldım
Ytak odamdaki dolabımı vestyerimi yemek odamın büfesini masasını bunla siliyorum kapılarımı bile çok güzel parlatıyor..

ay bilemedim. prontoyu biliyorum canım. ama onu bilemedim. eve gittiğinde zahmet olmazsa adını yazarmısın canım. aslında o kadar ilgiliyim ki aslında temizlik malzemelerine bayılırım. markete gittim mi en çok sevdiğim şey o reyonlarda gezmek. sabun sepetim var hatta indirimli buldukça sabun alıp boşaltırım. hem çok hoş görünüyor banyoda hem de ucuza almış oluyorum.
:CüvCüv:

peki canım sadece elma sirkesi mi kullanıyorsun. yoksa yer silicinin yanına ekstra mı?fisfisfis

bazan sadece elma sirkesi bazanda karıştırıorum sprey şişelerede koyuorum hemen toz alıcaksam ii oluo ölede ben bulaşık mak parlatıcı yerinede koyuorum bence ççok faydalı bişi elma sirkesi denyin hanımlar bende buzluğuma herşeyi koyan biriyim mercimek çorbasını bile koyuorum :D

en sevdiğim sabun bu kızlar şidetle tavsiye ederi:asigim:. ben pek sıvı sabun sevmem de.:dilcikar:

durugurme_1_k_600x600.jpg

saat 4 olmuş evde işler beni bekler neseki yemeğim var yarın yaptığım işleri yazarım çok işim var çokkk

Halıları ve koltukları silerkende
Sıcak suyun içine bulaşık deterjanı (sıvı likit elmalı limonlu oluyor ya bulaşık yıkadığımız onlardan) koltuk halı için kirçöz ve kalıp sabun hani banyoda ufalıyor kalıp sabunlarımız bunları karıştırıyorum ve ilif banyo yaptığımız iliflerimiz bir tanesini ayırın bunla sırf koltuk halı silin
Ben bunları karıştırıp bunla siliyorum
2 hafta önce oturma grubumu sildim (sütlü kahve rengi açık renk) miss gibi oldu..
Hatt şu meşhur komşumm (onuda meşhur eim burda) sildim fln demiştim oda bana gelmişti kahveye,
bembeyaz olmuşş rengi ne kadar açılmış dedi
Kirçöz+bulaşıkdeterjanı+kalıp sabun sil gitsinnnnn bembeyaz koltuklar halılar miss gibiii

ay bu benim için harika oldu canım allah razı olsun valla. 15 gün sonra günüm var halılarımı sileceğim hızır gibi yetiştinŞeniz

ay bilemedim. prontoyu biliyorum canım. ama onu bilemedim. eve gittiğinde zahmet olmazsa adını yazarmısın canım. aslında o kadar ilgiliyim ki aslında temizlik malzemelerine bayılırım. markete gittim mi en çok sevdiğim şey o reyonlarda gezmek. sabun sepetim var hatta indirimli buldukça sabun alıp boşaltırım. hem çok hoş görünüyor banyoda hem de ucuza almış oluyorum.
:CüvCüv:

Yarın yazarım cnmcımm
Bende çok seviyorum yüzey temizleyicimi domestosumu hep 5 kiloluk aldırırım eşime
çok gidiyor..

evet aynne yapıp borcama dizim üzerini folyoyla sarıp buzluğa atıyorum pişirmeden önce çıkarığ direk atıyorum fırına süper oluyo
bende yapıcam bunu aklıma yattı canımkaydirigubbakcemile5
saat 4 olmuş evde işler beni bekler neseki yemeğim var yarın yaptığım işleri yazarım çok işim var çokkk

evet hemen işleri hallet yarın yaz bir bir bakalım neler yaptın. bu arada mersin merkezdemisin canım

hıhı cnm bu bunu çifter alıyorum ben resmini koyduğun kirçözü çamaşır makinesinede koy tüllerine felan süper yapıyo deterjan gözüne detarjanla birlikde birazcık koy ben halı yıkarken silerken çamaşırlarıma koltuğuma hep kulanıyorum
Hatta eşimin kotuna yağ damlamıştı yemekden üstüne direk döktüm lekenin üstüne öle attım makineye yıkadım hiç bişe kalamdı ohaoldumsmile

ben de yeni ürün keşfettim kızlar harika bişey tarif edemem. sprey şeklinde çamaşırlardaki lekelerde yer silmede banyo temizlemede mutfakta her türlü akla gelebilecek temizlikte sade ve sulandırılarak kullanabileceği yazıyo kullanma talimatında 3 lira gibi bişeye aldım marketten bilindik bi marka değil ama ben eşimin yaka kirlerinden illallah etmiştim . yağ çözücü spreyler ve bulaşık deterjanları da iyi geliyo ama bu daha etkili çok hoşuma gitti

en sevddiğiniz yumuşatıcı hangisi. ben şunu çok seviyorum:asigim:

1_17_34_81924722Photo0005%28Custom%29.jpg

en sevddiğiniz yumuşatıcı hangisi. ben şunu çok seviyorum:asigim:

1_17_34_81924722Photo0005%28Custom%29.jpg

bingonun mavisi daha güzel canım mor değil ama lavanta olmıcak
MAVİ çamaşırlar miss gibi kokuyor..

ben yumoş aloe vera portakal çiçeğinin üzerine koku tanımam bayılıyorum. bingo kırmızı da güzel onun yer silme deterjanı çıkmış ev mis gibi kokuyo tavsiye edilir

Back
X