- Konu Sahibi nesepalamudu
-
Canımm evet sıcaklardannn insan bunalıyorr..
Perde evet ütülenmesi gerekiyor.. mesela ben tüllerimi felan ütülemem..
Hmen asarım takılı kurur..
Birde ilk başta ütü yapınca tülee sürekli ütü istiyormuşş yapmamak lazımmışş
7. senem canım haziranda 7. senemize giriyoruz
5 yaşındada bir oğlum var
Yani severek yapıyorum hatta kendimi kaybediyorum ben ev temizlerken çok titiz değilim ama fazlaca temizim herkez böyle söylüyor sabah bi girişiyorum bakıyorum saat 4 olmuş ve bişey yememişim bunu fark ediyorum
Hatta bazen kolum bacağım morarıyor çarpmışım bi yere fark etmemişim
Yani zoraki değil severek yapıyorum
Komşum kızıyor eşim kızıyor her gün ev mi süpürülür ev mi silinir diye
bide silerken halı felan kaldırıyorum öle üstünkörü yapmam içime sinmez
Kendime iş çıkarıyorum
Mesela yollukları yıkamak aklımdaydı ufak tefeğimi balkonda yıkıyorum fakat büyükleri yıkamaya yoluyorum yerim yok yıkamak için komşumla annem caydırmıştı beni şimdi yıkama biraz daha dursun diye
AMA kafama koydum durumuyum oğlum annemdeydi hemen sabahtan güneş varken attım hepicini hortumuda çektim bi güzel pakladım..
becerikli hatunun hali de başka.maşallah sana
Ben ilk defa taşınıyorum. Nasıl 2 günde topladın evi canım ya süpersin! Benim bir hafta oldu bütün eşyalar yerli yerine yerleşti, temizlik de tamam ama hala açılmayı bekleyen 3 koli var. 2 de kitap kolisi var. İnan artık canım hiç bir şeye dokunmak istemiyor. Bir de zorlu bir hamilelik dönemi geçiriyorum, yorgunluktan yavaş yavaş yapıyorum işler bitmek bilmiyor bu yüzden. Bu işin bir sırrı, püf noktası varsa benim gibi tecrübesiz ev hanımlarına da söylersen çok sevinirim canım.. opuyorumnanaktan
taşınırken(3 ay önce ev taşıdım bende) oda oda toparlayın
Hurçlar çok işe yarıyor vakumlu poşetler ve koliler..
salonumun eşyasını o odaya topladım koliledim bıraktım
Diğerlerinkinide öyle
Ve ben iç çamaşırı, çorap,oğlumun çamaşırlarını ufak tefek çekmece içi eşyaları fermuarlı yastık kılıflarına doldurdum..
Okadar pratikki bi kaç tane fermuarlı yastık kılıfı alın
Kendi iççamaşırı çorap vs eşyalarınızı
Eşinizin de öyle ayrı ayrı doldurun fermuarlayın kolay oluyo aradığınızıda şıp diye buluyorsunuz..
Kızlarr nerdesiniz bakimmm siz..
Dixi yaban gülü kendisiylee tanışıklığımız bi kaç sene evveelee dayanırr yüzey temizleyicidir kendisi..
Missss gibi kokar..
SİZ silersiniz onun kokusu yayılırr..
Ben bu gibi ihtiyaçlarımı toptan satan bütük marketlerden piyasanın çeyrek karıyla alıyorum.. 6 - 8 kiloluk alırım temizlik malzememi..
yüzey temizliyimm
domestosum
yumuşatıcımm..
Bugün herbişe balkona atıp deli gibi temizlik yapasım var..
Camımı silerken.. kapı, dolap, avize, silerkende bu dixi den atıyorum suyuma birazz koksun bakalım her biyer..
Benim balkonumla alaklı sorunum var yalnızz napsamda bilmiyorumm artık hain planlarım varr ama kıyamıyorumm..
Kuşlar saolsunn ben temizliyorum arkamdan balkonumun mermerlerine pisliyorlar..
hergün aynı şeyy çıldırmama ramak kaldıı..
yaa hepsimi benim balkonuma tünüyo anlamadım ki kardeşimm
başka balkonmu yok bi gidin yaaa
Böle kendi kendime her sabah dakikalarca söylenip sövmelerimden sonra(eşimde alıştı) oları iğrene iğrene temizliyorum hemde her sabah..
Ben napıcam yaa bunları bu mermerden uzaklaştırmak için..:26:
fikri olan yardımmmmmm
balkonunda ip varsa cd asabilirsin veya poşet onlar çirkin olur dersen rüzgar gülleri var işe yarar umarım:)
vee veee veeee yine bir püfle geldimmm..
Bu evimde ocağımın yanı kalebodur diil duvar..
evet duvarr hemde 2 yanıdaaa
set üstü benim ocağım altında dolap
tezgahıma uzak bir köşede..
naptımmm tam arka kısmındaki duvara bu yapışkan folyo yapıştırdım..
mutfağımın yerlerii laminant parke..
dolabımın rengide parkelerime yakın renk o renk bi yapışkan folyo yapıştırdım arka duvarını öyle hallettimm..
yan duvarıma bazen yağ yemek sıçaraya biliyor napıyoruzz temiz bir bezii ıslatıp sıkıyoruzz üstüne 2-3 fısssss yağ çözz duvarımıızı siliyoruzzzz veee tertemiz oluyorr
acaba bu yakışkın folyolar nerede satılıyor?
ben praktikerden aldımm..
rulo halinde satılıyor
hani böyle ıkea, praktiker, koçtaş gibi yerlerde çeşit bol, renk çeşit model bolca var..
ama hanii bu benim aldığım gibi laminant modellilerden 1 milyoncu diyorlar ya oralardada var ama işte çeşit bol değil..
Bunlarla annem mutfak dolaplarının içini kapladı bende çekmece içlerimi de kapladım..
dolaplarımla aynı renk zaten..
çok kullanışlıı tavsiye ederim
teşekkürler burda ikea koçtas falan yok tekzen var birtek oda uzak artık 1 milyonculara bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?