pratik ev hanımları kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

titiz misinizdir?

• Ankete Katılan
    293

Sır aspirin marka kullanıyorum ben güzel işe yarıyor ama mikrop kırıp kırmadığını bilemiycem domestos ve ace kokusuna alışınca öyle bir his oluyor klozette lavaboda falan kullanıyorum bekletince daha bir güzel sonuç veriyo sanki kullanılabilir.Raid marka olanı süper diye duydum kullanan var mı? nerelerde satılıyor ben büyük küçük marketlere bakıyorum denk gelmedim:26:

limon kolonyası döküp sil pırıl pırıl oluyor tesadüfen keşfettim kirmir bırakmıyor rengi açılıyor biraz ama sonuç memnuniyet verici

bende denedim fısfıslı şişeye koyup kullanmayı ama sulandırsamda yoğun olduğu için verim alamadım ace koyuyorum fısfıslı domestos içine öyle kullanıyorum birde fısfıslı cif içine elma sirkesi katıp yarıyarıya kullanıyorum daha etkili oluyor

unutmadan yazayım dedim sır aspirinle aspiratörün iç kısmınıda siliyorum sıkıp bekletiyorum yağdan kurtuluyorum gerçi sıksık temizlerim özellikle ızgara kızartma sonrası bekletmem mükemmel oluyor yani işe yarıyor ah raid marka olanınıda bir bulsam merak ediyorum o daha mı güzelmiş neymiş?:44:

Ben kullanıyorum bi çok yerde hemde çok da memmun kaldığım bi ürün bende alırken tereddüt etmiştim en olmadı küvet temizlerim demiştim ama küvetde dahil mutfakda beyaz olan heryerde kullanıyorum çok da memnun olduğum bi ürün :)

kızlar eşimin kumaş pantolonuna plastik duvar boyası değmiş onu nasıl çıkarabilirim:26::26::26::26::26::26::26:

Bende birkaç gündür farkettim ama ben açık satan yerden aldım kilosu 5 tl ydi
neyse aldım eve geldimm tesadüf olacak ya yemek hazırladım tabağıma koydumm masaya koyarkenn hepsi halıya döküldü bende sulandırmadann üstüne döktümm 5 dakka beklettim öyle sonra lifle sürttüm bembeyez olduu
aslında banyodakii duşa kabini temizlemek için almıştımmm camda kireçler var cilit bang kullanıyordumm ondan daha güzel temizledi hiç leke bırakmadı

duşa kabine bende bugün çözüm buldumm
aspirin diye deterjan var hatta ben açığını aldımm süngerle sürdümm cama çok güzel oldu aklında bulunsunn

kızlar eşimin pantalonunda balık yağı lekesi var ne yapsam çıkar acaba...

süpersin tebrik ederim :) vallla temizlik yapasım geldi:)

süpersin tebrik ederim :) vallla temizlik yapasım geldi:)

Bu hafta bolca misafir ağırladım çokça temizlik,pasta börek yaptım

her misafirde ayrı bir telaşe sarıyo beni bir de evime gelen arkadaşlarım çok samimi arkadaşlarımdır..
hani odama girerler buzdolabımı açarlar hırka isteyen gider alır dolabımdan falan..
her an heryerimin toplu olması daha bi gerekyo toz mu var orda?
amanınn buzdolabını temilzemem lazım yookk çocuğun dolabı toplumu? falan falan tutuşuyorum bi anda ben..

bugün dolap temizliği yaptım bazamın altını felan yerleştirdim
yarın mutfak temizliğine girmem lazım hafta içi muhakak çat kapı misafirim geliyo her nekadar günlük temizliğimi yapmış olsamda(hani sadece misafir geliyo amaçlı değl) misafir gelcekse daha bi telaşlanıyorum ben en çok korktuğumda toz olayı..

ıslak mendiller bolca imdadıma koşuyolar sağolsunlar..

aspirin olayınıda duydum bi de ondan alıcam kullananlar memnun mu?

baştan sona okudum güzel bi konu olmuş, okuyup okuyup evimin işlerini yaptım bikaç gündür. ben yeni evli sayılırım elim çok yavaştı ilk zamanlar bi günde bi odayı temizleyemezdim burda okuduklarım sayesinde artık bütün evi süpürüp silebiliyorum

Boşuna demiyorlar akıl akıldan üstündür diye..bende yarın halımı sileceğm bakındım neyle daha iyi çıkar diye mesela aspirini halıda hiç kullanmadım ama kullanıp memnun olanlar var bendekide sır marka...ayrıca bulaşık detjn.kalıp sabun.kirçöz yapıcm halıya bakalım inş işe yarar sonucu yazarım...fırın yağını fırınınız sıcakken yağ çözücüyle silin daha kolay çıkıyor.deneyin..balık yağınada aspirin sıkın makinaya atın leke çıkarıcı zaten.plastik boya tinerle çıkar sanırsam.ellerdnde tinerle çıkıyor çünkü...

bende titiz sayılabilecek ev hanımıyım.daha yeni evliyim ama severek yapıyorum her işimi.birincisi çamaşır konusunda çok hassasım dolabıma asla 1 kere giydiğim çamaşırı bile katlayıp koymam 15 dakikalık programda dahi olsa az detarjan bol yumoş yıkarım.bu sayede yatak odası dolabım mis gibi kokar kokusu içeri yayılır.nevresimlerde o şekilde haftada 1 mutlaka değişir.yaz kış uyanır uyanmaz evi havalandırırm.kokuya karşı aşırı hassasiyetim var evi her gün süpürmem tozlu olablir ama kötü kokmamalı bunun için elimden geleni yaparım.mutfakta o şekilde balkon kapısı genelde açık yemek yaparım.bu sayede evimin kokusu her zman yeni gibi komşularım bile farkında evin çok güzel kokuyor diyor.
her gün lavobamı ovalarım.iki dakikalık iş elimi yüzümü yıkamak gibi rutin bir iş oldu benim için.sabahtan süpürme çamaşır yıkama alışveriş gibi işleri hallettikten sonra en geç 3 te yemek işine koyulurum.ne pişireceğime akşamdan karar veririm.yemek işim bittikten sonrada çamaşırlar kurumuşsa ütü sonra kendi bakımım gelir.her gün bulaşık makinemi çalıştırırım az kirliyse 1 saatlik program tavuk balık veya yumurtalı bişey yenmişse uzunu çalıştırırım.kapağın ön gözüne biraz domestos damlatırım.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

yardım mutfak dolaplarımın duvar kısımları kuflendı sıfır ev ve yalıtımı var su hattı falanda gecmıyor ne yapabılırım...

Güncell

Boya badana'dan yeni çıkmış biri olarak imdaaaat! çığlıklarımla bitirdim işimi bir başıma..

Oda oda boya yapıldı ve hemen ardından temizleyip yerleştim evimde dağılmadı..
Eşyalarımın içinde yapıldı boya
çay,yemek,kek,börekde yaptım okadar işimin arasında çünki tanıdık bir abimiz boyadı evimi öyle aç bırakamzdım..
O işie başlamadan ben odadaki fazlalıklarımı antreye çıkardım kalanları ortada toplayıp üzerini örttüm
Boya sonrası hemen ıslak bezle yerleri sildim boyacının ardından
Süpürüp silip yerleştirdim hemen diğer odaya geçince o ardından da kapısını çektim

Odalarım dağılmadan boyam oldu bitti
hazır yaptığım köfteler ve börekler kurtarıcım oldu

Bir püf daha öğrendim
Eğer ütünüz kireç döküyorsa :

Ütünüzü iyice ısıtıyorsunuz
geniş bi kaba su dolduruyosunuz ve bol buz atıyorsunuz
Ütünüzün fişini çekip direk bu suyun içine taban kısmını batırıyosunuz nekadar kireç varsa bırakıyo salıyo suya parça parça görünüyo zaten tortular kireçler aklınızda bulunsun.

Bu arada hurç yksa evinizde ve bazalarınızın altına derli toplu kaldırmak istiyorsanız giysilerinizi kullanmadığınız ağzı fermuarlı yastık kılıflarını kullanın çok pratik oluyo az yer kaplıyo

Kolay gelsin hepimize
dolaplarımın içi düzenlencek daha =(

Kizlar sampuan ve sirke katip suya evinizi bide oyle silin.harika parlatiyo granitide laminantida.ustelikte toz tutmuyo.bende onu yine buralardan biyerlerden okumustum gercekten ise yariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…