Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size birşey sormak istiyorum.yemek masamın sandalyeleri beyaz deri ve renkleri çok kaçtı silsemde eski halini almıyor.neyle temizleyebilirim sabunlu su duru su denedim olmadı.bembeyaz sandalyeler kirli beyaz oldu gecende arkadasllarım geldi yemek yedik pantolonunun izi çıkmış izi derken mavi bir renk oluşmuş.çok gözüme batıyo sandalyeler.bileniniz varmı acaba nasıl temizleyebilirim ??
tatlım domestosun renkliler için olanı varya hani onunla silsen belki işe yarar
burayı yeni gördüm çok güzelmiş..bende çok yıpratıyorum kendimi elimde değil heryer herzaman temiz olucak gardolaplar çekmeceler düzenli olucak..oğlum çok kusuyo bide kusmuk temizlemekle uğrasıyorum bıktım artık..çamaşır makinesi hergün çalışıyo günde 3,4 defa bile çalıştığı oluyo bide deterjanı çok kokuyorum az koymak içime sinmiyo su ve temzilik ürünleri çok harcıyorum o konuda hiç tutum bilmiyorum...kızlar bişey sorucam lavabo çeşme baslarını nasıl yıkıyosunuz cifle yıkıyorum süngerle ovuyorum parlıyo ama üzerinde azda olsa su lekeleri kaloyo sinir oluyorum ova ova çizdim hep bu çözüm bulamadım cifte işe yaramıyo bu su lekelerine duş kabinin camlarındada çıkmıyo duvarlardada ne yapsam olmuyo ovuyorum ama olmuyo çıkmıyolar
burayı yeni gördüm çok güzelmiş..bende çok yıpratıyorum kendimi elimde değil heryer herzaman temiz olucak gardolaplar çekmeceler düzenli olucak..oğlum çok kusuyo bide kusmuk temizlemekle uğrasıyorum bıktım artık..çamaşır makinesi hergün çalışıyo günde 3,4 defa bile çalıştığı oluyo bide deterjanı çok kokuyorum az koymak içime sinmiyo su ve temzilik ürünleri çok harcıyorum o konuda hiç tutum bilmiyorum...kızlar bişey sorucam lavabo çeşme baslarını nasıl yıkıyosunuz cifle yıkıyorum süngerle ovuyorum parlıyo ama üzerinde azda olsa su lekeleri kaloyo sinir oluyorum ova ova çizdim hep bu çözüm bulamadım cifte işe yaramıyo bu su lekelerine duş kabinin camlarındada çıkmıyo duvarlardada ne yapsam olmuyo ovuyorum ama olmuyo çıkmıyolar
cnm ben cillit bang kullanıyorum kireç çözücüsü sıkıp bekletip siliyorum pırıl pırıl oluyor.ama sular çok kireçli oldugundan sanırım ertesi gün yine su lekeleri oluşuyor.
canım musluklar için ben çözüm buldum.aspirin diye bir deterjan var. Onu sıkıyorum sonra durulayıp kuruluyorum.su lekesınden eser yok..
Koltuklarınızı nasıl siliyorsunuz. Yani 1 katmı siliyorsunuz yoksa 2 - 3 kere silip sonra duruluyormusunuz.Anlatırmısınız.
musluklar için bulaşık makinası parlatıcısını önerebilirm. bulaşık makinası için ise sirke![]()