- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
İyiyim canım sağol sen nasılsınNasılsın abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağol sen nasılsınNasılsın abla
Dedim napiyonEfendim canım
Koltukların altı küf yapmış, o kadar da cam kapı açıyorum. Deterjan döktüm, ovalayacağım birazdanDedim napiyon
Kolay gelsinKoltukların altı küf yapmış, o kadar da cam kapı açıyorum. Deterjan döktüm, ovalayacağım birazdan
Sen ne yapıyorsun Eki Görüntüle 2811460
Kolay gelsinKoltukların altı küf yapmış, o kadar da cam kapı açıyorum. Deterjan döktüm, ovalayacağım birazdan
Sen ne yapıyorsun Eki Görüntüle 2811460
Sağolasın elticimKolay gelsin
Bende tüm işlerimi hallettim, eşime koltukları çektireyim, bir bez gezdireyim dedim ki, birde ne göreyimKolay gelsin
Ben kahve yaptim iciyorum 2makina camasir astim supurdum dün sildim diye silmiyorum
Bugün dilime dolandı
Kim üstüne alırsa artık
Ellerine sağlık canımKolay gelsin
Ben kahve yaptim iciyorum 2makina camasir astim supurdum dün sildim diye silmiyorum
Rica ederim elticimTeşekkür ediyorum elticim
Watzupta mı, ben daha girmedimEllerine sağlık canım
Filiz ,Eylül ne kadar güzel konuşuyor Maşaallah
Yok instagramda gördümWatzupta mı, ben daha girmedim
Sorma gordunmüEllerine sağlık canım
Filiz ,Eylül ne kadar güzel konuşuyor Maşaallah
Tuhhh kötü olmus demekki biryerden rutebet gibi bisey aliyo yerlerBende tüm işlerimi hallettim, eşime koltukları çektireyim, bir bez gezdireyim dedim ki, birde ne göreyim
Senin taklidini yapıyor benceMaşaallahBenim çocuklarda hep öyle erkenden bülbül olmuşlardıSorma gordunmü
Ayyy sus diye yalvariyorum bazenSenin taklidini yapıyor benceMaşaallahBenim çocuklarda hep öyle erkenden bülbül olmuşlardı
Maşaallah Sende bağırmaAyyy sus diye yalvariyorum bazen
Helee uzun video var bana bak sakin birdaha bana bagarma senin agzina bi çakarim diyo aksam
Abisi bisey diyo ama ayıp abi çok ayip öyle denmezMaşaallah Sende bağırma
Bilmiş cadıMaşaallahAbisi bisey diyo ama ayıp abi çok ayip öyle denmez