- 16 Mart 2008
- 45.497
- 221.212
Sayfa açmaya asla üşenmem ama senin ismin ve unvaninla daha çok kişiye ulaşabiliriz diye düşünüyorum...Evet ablacım hastaydı
Ablam çok iyi olurTüm annesini babasını kaybedenler adınaNasıl yapsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayfa açmaya asla üşenmem ama senin ismin ve unvaninla daha çok kişiye ulaşabiliriz diye düşünüyorum...Evet ablacım hastaydı
Ablam çok iyi olurTüm annesini babasını kaybedenler adınaNasıl yapsak
İçerik nasıl olmalı ablacımSayfa açmaya asla üşenmem ama senin ismin ve unvaninla daha çok kişiye ulaşabiliriz diye düşünüyorum...
Yarışmaya katılmak mı istiyorsunuzbenimde böyle şeyler haberimm olsunn lütfenn adminnn :))
evett mümkünse uygun zamanda farklı şeylerde varsa haberim olsun lütfennYarışmaya katılmak mı istiyorsunuz
Bu bölümü takibe alırsanız açılan konulardan haberiniz olur:)evett mümkünse uygun zamanda farklı şeylerde varsa haberim olsun lütfenn
çok teşekkür ederim canım bunu şimdi öğrendim bende diyorum herkesin nasıl haberi oluyoda bu işi hallediyolar takipteyimmmBu bölümü takibe alırsanız açılan konulardan haberiniz olur:)
Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Aslında bildirim gönderiyoruz:)çok teşekkür ederim canım bunu şimdi öğrendim bende diyorum herkesin nasıl haberi oluyoda bu işi hallediyolar takipteyimmm
Bu gece Yasin okuyacağım annem babam için. Benim gibi bu saate okuyamayan kalmıştır diye ümit ediyorum. Sen bilirsin canım...İçerik nasıl olmalı ablacım
Yani yasin mi yoksa fatiha,tesbih ne olursa mı yapsak
Elçin hanım ...hoş geldiniz.çok teşekkür ederim canım bunu şimdi öğrendim bende diyorum herkesin nasıl haberi oluyoda bu işi hallediyolar takipteyimmm
tamamm oluurrr :))Aslında bildirim gönderiyoruz:)
Biz genelde her ayın 1'inde yeni kategoriye başlıyoruz.Fakat önümüzdeki ay ramazan:)ramazan yarışması yapacağımız için ramazana yakın başlarız:)
Bana da sorabilirsiniz her zaman yarışma var mı diye:)
hoşbuldummmElçin hanım ...hoş geldiniz.
Açıyorum ablacım gel:)Bu gece Yasin okuyacağım annem babam için. Benim gibi bu saate okuyamayan kalmıştır diye ümit ediyorum. Sen bilirsin canım...
Sohbete katılın :)Sonra arkadaşlar yeni konu açılınca sizi etiketler:)hoşbuldummm
oooy çok güzelllll ama yemek isterdimde çok çok tokumBrowniparelerim hazır
Eki Görüntüle 2811157
eline saglikBrowniparelerim hazır
Eki Görüntüle 2811157
oooy çok güzelllll ama yemek isterdimde çok çok tokum
önemli olan sağlıklı beslenmemm
Teşekkür ederim kızçeler Bugün Arda’nın mutfağında gördüm. Hemen yaptımeline saglik
Adı sanı ne kekinTeşekkür ederim kızçeler Bugün Arda’nın mutfağında gördüm. Hemen yaptım
iyi etmissin tabikii :))Teşekkür ederim kızçeler Bugün Arda’nın mutfağında gördüm. Hemen yaptım