Sağolasın cancağzımAfiyet olsun cancagizim
Bugün benim aklıma geldi, mesajlarına baktım gördüm. Seni etiket yapıp soracaktım haberin var mı diye. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunHanımlarElalis 'in babası vefat etmiş .Öyle duydum Aradım açmadı uygun değil galiba Bilginiz olsun
Allah rahmet eylesinBaşı sağ olsun
Aynen bayağıdır gelmediBugün benim aklıma geldi, mesajlarına baktım gördüm. Seni etiket yapıp soracaktım haberin var mı diye. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Hayırlı KandillerKandiliniz mübarek olsun kızlar, Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin deynebim, cümlemizinKandiliniz mübarek olsun kızlar, Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Aslında yapacaktı.Dış çekim yapacaktı.Babası kalp krizi geçirdi.İstanbul'a gitmesi gerektiBildirim olunca 1.belli olmuş. Kuş yuvası biraz daha yakın çekim olsaydı bence 1.olabilirdi
Ben bursadayim kanki sen nerdesinOlur kanka kardeş payınerde buluşuyoz sen hangi şehirdesin
Herkes de Bursa'da haBen bursadayim kanki sen nerdesin
Ablanın babası mı yoksaElalis basin sagolun allah sabir versin inş. Mekanı cennet olsun, bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim cenneti ile şereflendirsin ❤
Ortası çanakkale kankiHerkes de Bursa'da haben İzmir'deyim