- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Beyaz gelcekmisLabne gelsin 4 hafta tarif olaraktan tatlı tuzlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz gelcekmisLabne gelsin 4 hafta tarif olaraktan tatlı tuzlu
Sofra olursa katılırım herhalde, belki de ışık yönünden katılamamLabne gelsin 4 hafta tarif olaraktan tatlı tuzlu
Beyaz varsa yokum netBeyaz gelcekmis
Masa olursa düşünmem lazımSofra olursa katılırım herhalde, belki de ışık yönünden katılamam
masalarımın olduğu yerler gün ışığı almıyor
Stok yapcaz nasil yoksun ben daha almadim onlarida kazanirsam 100den fazla beyazim olurBeyaz varsa yokum net
Senin masanın olduğu alanın ışığı iyiMasa olursa düşünmem lazım
Yok ya yarışmacı arkadaşlara başarılar sen beyaz tükkanımı açcan fülüzümStok yapcaz nasil yoksun ben daha almadim onlarida kazanirsam 100den fazla beyazim olur
Masasi agirmis onun iceriye alamiyomus oyuzden ışık sorunum var demistiSenin masanın olduğu alanın ışığı iyi
Neden düşüneceksin
Kazanirsam neden olmasinYok ya yarışmacı arkadaşlara başarılar sen beyaz tükkanımı açcan fülüzüm
Perdeleri komple söktüm ışık için dolabımı çektim anca yapabildim yasom zor geldi bana açıkcasıSenin masanın olduğu alanın ışığı iyi
Neden düşüneceksin
Aynen eski tip olduğu için söküp kapıdan geçirmem gerekiyor malesef bide açmıştım yer yoktu resmen mutfaktaMasasi agirmis onun iceriye alamiyomus oyuzden ışık sorunum var demisti
Bilmiyordum lokmamPerdeleri komple söktüm ışık için dolabımı çektim anca yapabildim yasom zor geldi bana açıkcası
Bakalim belli olsunda neolcakPerdeleri komple söktüm ışık için dolabımı çektim anca yapabildim yasom zor geldi bana açıkcası
Hariha fikirKazanirsam neden olmasin
Iyiyim evvocum çok şükür yaa ne güzel iyi yapmışsın ailenle sevgi depolamıssın o zamanSincabım ailem gelmişti giremedim 15 gün kadar nasılsın iyimisin? ❤
İşte herkeste illaki bir sıkıntı oluyor yasom nasip artık bakalımBilmiyordum lokmam
Ben perde de söksem, ışık olmuyor
Aynen meraktayım bende ne olacak diye hayırlısı fülüzümBakalim belli olsunda neolcak
Allah iyilik versin tatlı sincabım evet çok güzeldi çok iyi geldi dün bolca ağladım sabah gözler şiş şiş olmuştu bugün daha iyiyim ❤Iyiyim evvocum çok şükür yaa ne güzel iyi yapmışsın ailenle sevgi depolamıssın o zaman
Kuzum Allah kavuştursun alışmıssındır tabi ama ağlama biz burdayızAllah iyilik versin tatlı sincabım evet çok güzeldi çok iyi geldi dün bolca ağladım sabah gözler şiş şiş olmuştu bugün daha iyiyim ❤
Yerim seni iyiki varsınız tabiKuzum Allah kavuştursun alışmıssındır tabi ama ağlama biz burdayız❤❤