- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Burada 1 saat falan oldu başladığı, orada da başlar cancağzımBurasi da çok soğuk cancagizim, ama yağış yok bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada 1 saat falan oldu başladığı, orada da başlar cancağzımBurasi da çok soğuk cancagizim, ama yağış yok bugün
Nisan ayında bahara gireceğiz gibi duruyorKış yeni mi geldi ne ben daha bugün üşümeye başladım.
Ben yağmur insanıyım cancagızım,sevinirim yağarsaBurada 1 saat falan oldu başladığı, orada da başlar cancağzım
İyi olmuş kaçırdığın şekercim fenaydı fenaBen de kaçırdım
Nisan'ın ikinci haftası bahar havası olacakmış, bakalımNisan ayında bahara gireceğiz gibi duruyor
Yok canım ya neden öyle düşündünChocolita küs müyüz
O zaman iyi olmuş bence de sekercigim,boş yere mapus damlarına düşmeyelim.İyi olmuş kaçırdığın şekercim fenaydı fena
İnşallah cancağzım, artık zamanı geldiNisan'ın ikinci haftası bahar havası olacakmış, bakalım
Selam sabahı kestin gibi geldiYok canım ya neden öyle düşündün
Aylar ve mevsimler aşırı değişti. 10 yıl önce ki ayları ve mevsimleri hatırlıyorum da nisan ayında pencereler açık ve kolsuz bluz ve şortla dolaşıyordum evin içinde.Nisan ayında bahara gireceğiz gibi duruyor
Gelsin artık bence deİnşallah cancağzım, artık zamanı geldi
Şimdi gideceksin, tieeeee Pazartesi geleceksin. Özle bizi paşamGene akşam oluyor ne çabuk geçiyor saatler öyle
Şubat ayında yaşadık o durumuAylar ve mevsimler aşırı değişti. 10 yıl önce ki ayları ve mevsimleri hatırlıyorum da nisan ayında pencereler açık ve kolsuz bluz ve şortla dolaşıyordum evin içinde.
Orası öyle koçum hafta sonu yokum yaŞimdi gideceksin, tieeeee Pazartesi geleceksin. Özle bizi paşam
Aylar mevsimlere uymuyor birisi tekrardan düzen yapmalı diye düşünüyorum.Şubat ayında yaşadık o durumu
Su sıkıntısı yönünden, havaların böyle gitmesinden memnunum.
Orası öyle koçum hafta sonu yokum ya
EvetTilkili konu mu senin fena dediğin
Okuyayım bakayim bir ara,civcikliymis