Lafmi cakiyon sennnDeğil mi ablam, biz varız. Çişe de tutarız
Ben laf çakmam, bam bam söylerim
Abla korkmak değilde hoşlanmıyorumKorkma nevoşum biz varız nasılsa
Karar ver hemen içli köftede var
Hemde süslü süslü
Köfteyi bilem suslerimHemde süslü süslü
Sen bana pasta yap
Yaparsın bilirsinKöfteyi bilem suslerim
Kalpli köfte yapayım sana
Tamam sen pasta iste
Kapıdada bekleriz koçumDeğil mi ablam, biz varız. Çişe de tutarız
BAide rüşvet haaaaa
Sevmiyorsun demek ki,benim kızda hiç hoşlanmaz bakamaz bile,banada kızıyor hatta seyrediyom diyeAbla korkmak değilde hoşlanmıyorum
Rüşvet mi sadece sizin oyunlarınıza gelmesin diye neyim var neyim yok koyarım ortayaKapıdada bekleriz koçum
BAide rüşvet haaaaa
Sevmiyorsun demek ki,benim kızda hiç hoşlanmaz bakamaz bile,banada kızıyor hatta seyrediyom diye
Bende eşime kızıyorumKapıdada bekleriz koçum
BAide rüşvet haaaaa
Sevmiyorsun demek ki,benim kızda hiç hoşlanmaz bakamaz bile,banada kızıyor hatta seyrediyom diye
ben Bu ruh hastaları yüzünden hâlâ odamda oyuncak bebek varsa uyuyamıyorum.
Kızma merkeze bırak seyretsin yahu sokul yamacına hemen bahaneyle sarıl eşineBende eşime kızıyorum
Cidden mi yaaaben Bu ruh hastaları yüzünden hâlâ odamda oyuncak bebek varsa uyuyamıyorum.Küçükken de bebeklerimi yatağımın bazasına koyardım gece bana zarar vermesinler diye
Börekte yapcanmı bizeRüşvet mi sadece sizin oyunlarınıza gelmesin diye neyim var neyim yok koyarım ortaya
Bunlar bebek, ne yapabilir sanaben Bu ruh hastaları yüzünden hâlâ odamda oyuncak bebek varsa uyuyamıyorum.Küçükken de bebeklerimi yatağımın bazasına koyardım gece bana zarar vermesinler diye
Yaparım tabisiiiBörekte yapcanmı bize
Çocukluktan etkisinde kalmış demekki kızBunlar bebek, ne yapabilir sana
Benim şehzade sevgiliyken sırf bu sebeple beni korku filmine götürürdüKızma merkeze bırak seyretsin yahu sokul yamacına hemen bahaneyle sarıl eşine
Abla korkmak değil benimki sinir bozucu geliyorKızma merkeze bırak seyretsin yahu sokul yamacına hemen bahaneyle sarıl eşine