Kız zaten zor yazdım, anam ne zormuş bunla uğraşmakYa ahahahahgörmemiş,koparmış denir bizde
Bende sana küsümTüm dünyaya
Yaaaaaaa canım ablam
Koçum benim
Ne güzel dilekler ve bakış açın var ablamTemiz titiz bir hatunsun bence mobilyaların yepisyenidir senin ...
Aşkla mutlulukla dolsun evin inşallah istediğin mobilyalar da bir gün gelir ...
Şifreyi çözene benden kalpYa ahahahahgörmemiş,koparmış denir bizde
Fransız kaldim ben ama neyse ,herkes kalbinin ekmeğini yer diyorumO yüzden, artık hiç laf anlatmıyoruz. Herkes, istediği yöne lastik gibi çekiştirebilir. Herkesin kalbine bırakıyoruz
Senin canım sağ olsunBende sana küsüm
Çay demledim , kırlenti belime dayadım ayaklarımı uzattım gözümde gözlük elimde tilifon kulüpte sanal sanal geziyorum...iyiyim tatlım kısaca zamanda yolculuk yapmışım gibi hissediyorum birden kış olanca güzelliğiyle kendini hissettiriyorİyiyim canım,sen nasılsın
Tribi bitmiyorKadere
Nevrestem niye küstüBende sana küsüm
Keyfin bol olsun canımÇay demledim , kırlenti belime dayadım ayaklarımı uzattım gözümde gözlük elimde tilifon kulüpte sanal sanal geziyorum...iyiyim tatlım kısaca zamanda yolculuk yapmışım gibi hissediyorum birden kış olanca güzelliğiyle kendini hissettiriyor
Karşılıklı küsenlerde bugunSadece alsem'e küsüm
Görmemişin oğlu olmuş, tutmuş .... koparmışŞifreyi çözene benden kalp
Millet her ayrıntıyı yaziyor anacimKız zaten zor yazdım, anam ne zormuş bunla uğraşmak
Hayır aşkom isyanı bastırma politikası uyguluyorumKarşılıklı küsenlerde bugun
Çokta güzel diyorsunFransız kaldim ben ama neyse ,herkes kalbinin ekmeğini yer diyorum