- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Büyüdü büyüdü çok fena oldu ben ona hep az değilsin derim bişey yaotigin da
Tabi canım öyle herkesten çıkmaz ses moral e ihtiyacım vardı şükür onu da toparliyorum Ablam sağolKaz ayaklarım kırıştı,gıdım sarktı bile
Sesli eklem desene,geçecek umarım buda minnoşum sen kendini iyi hisset yeterki.
Sağolun
Ne demek minnoşum çok çok daha iyi olacaksınBüyüdü büyüdü çok fena oldu ben ona hep az değilsin derim bişey yaotigin da
Geçen safiye gulbene az değilsin dedi döndü bana diyor ki anne bak Gülben benim gibi
Tabi canım öyle herkesten çıkmaz ses moral e ihtiyacım vardı şükür onu da toparliyorum Ablam sağol
Şansıda bahtıda güzel olsun evladınınSağolun
Allah güzel ömür versin hepimizikine güzel insanlarla karsilassinlar inşallah
Çok şükür minnakım, işlerimi bitirip, gavranıma yer göstermek istiyorumNasılsın yasminim
Abla ağrılar geçti ama eklemlerde ki sesler geçmedi tedavi devam ediyor şükür yarın da ortopedi de muayenem var iğne mi yapar ne yapar bilmem
Gidiverem dedim azıcık pzlesin ama geldim gene vuruyorsun
Allah iyilik versin
Ya Yasmin ben sadece oğlanı bırakıp geldim okula o da söylene söylene araba bozulmuşÇok şükür minnakım, işlerimi bitirip, gavranıma yer göstermek istiyorum
Sen nasılsın?
Gördüm de oğlum fırsat vermedi yazmama
Bizde arabayı servise verdik, Cumartesiye kadar yokYa Yasmin ben sadece oğlanı bırakıp geldim okula o da söylene söylene araba bozulmuş
Maşallah bu saate bı işin kalmamis kası kası bir yerleri
Yolda, bugün teslim alacağım nasipse
Yasocum afiyetle iç çayınıYolda, bugün teslim alacağım nasipseEki Görüntüle 2809094
Ohhh, sefan olsun ablamYasocum afiyetle iç çayınıkızzçemde bana deterjan almış bakalım ne gelecek belki bugün gelir dedi hazıra konacam yine
Oh ,mis ,simdiden afiyet olsunYolda, bugün teslim alacağım nasipseEki Görüntüle 2809094
Sağolasın cancağzımOh ,mis ,simdiden afiyet olsun
Tam cennet mahallesiCennet Mahallesi
Sağol yasocum,alıyor öyle kendine alırken banade yolluyorOhhh, sefan olsun ablam
Sağolasın, Ramazan gelmeden alışverişlerin yapılması lazım
Sendemi izliyon yoksaCennet Mahallesi
Sağolasın cancağzım
Tam cennet mahallesi