Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Sana kim kızar ya🤩😊
Yani ne bilim abla işte kızan kızar ☺️
Biara başıma geldi belki anlatmisimdir bir üye vardiya bir ara senide özelde delirtmisti bir tarif konusunda benzerini yapacaktı.hatta yaptida konusu taşındı yarışmaya alınmadı😁 ona takılmıştım da kiloyla ilgili oda yanlış anlayıp neler demişti canım çıkmıştı şaka vs kızin gönlünü Alcam diye😂ah ah ondan sonra tövbe ettim bizimgrup harici başkasınin kilosuna bişey demicem diye🙄😂

Yani ne bilim abla işte kızan kızar ☺️
Biara başıma geldi belki anlatmisimdir bir üye vardiya bir ara senide özelde delirtmisti bir tarif konusunda benzerini yapacaktı.hatta yaptida konusu taşındı yarışmaya alınmadı😁 ona takılmıştım da kiloyla ilgili oda yanlış anlayıp neler demişti canım çıkmıştı şaka vs kızin gönlünü Alcam diye😂ah ah ondan sonra tövbe ettim bizimgruptan başkasınin kilosuna bişey demicem diye🙄😂
O bizimde başımıza geliyor canım🤩Ama işte biz birbirimizi tanıyoruz,birbirimize kızabiliriz ama telafi edilir.

O bizimde başımıza geliyor canım🤩Ama işte biz birbirimizi tanıyoruz,birbirimize kızabiliriz ama telafi edilir.
Aynen abla valla ogünden sonra bizim topigin kıymetini daha iyi anladım haa 😁burda hele minikle önceden konuştuklarımizi başkasıyla konuşsak başkasına desem valla kiblerlerdi beni bu kilo yuzunden😁
Canım minigiiim Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne kilosuna kurban bak şimdi ozledim😁
Burası o yönden iyi samimi sıcak ya iyiki gelmişim :KK68:

Aynen abla valla ogünden sonra bizim topigin kıymetini daha iyi anladım haa 😁burda hele minikle önceden konuştuklarımizi başkasıyla konuşsak başkasına desem valla kiblerlerdi beni bu kilo yuzunden😁
Canım minigiiim Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne kilosuna kurban bak şimdi ozledim😁
Burası o yönden iyi samimi sıcak ya iyiki gelmişim :KK68:
Bizde sana söylüyoruz.Kilo dışında sunumlarına🤭Ama nazımız geçiyor.Yoksa nasıl söyleyelim❤️🤩

Bizde sana söylüyoruz.Kilo dışında sunumlarına🤭Ama nazımız geçiyor.Yoksa nasıl söyleyelim❤️🤩
Hep söyleyin valla abla🥰 hele o konularda her nekadar kafamın dikinede gitsem sunumlarda🙄 yine de eksigimi fazlamı bilmek açık açık yazılması beni daha çok mutlu ediyor enazindan samimi benim için biliyorum.🤗

Hep söyleyin valla abla🥰 hele o konularda her nekadar kafamın dikinede gitsem sunumlarda🙄 yine de eksigimi fazlamı bilmek açık açık yazılması beni daha çok mutlu ediyor enazindan samimi benim için biliyorum.🤗
Evet samimi söylüyorum.
Sen o şeyi sadece mantıda yakaladın ama sonra yine gitti🤭

Blue_Peri Blue_Peri valla bende şaka diyorum sana alınma heee :KK60:

Ama keske zayıf olsaydim bende XS giyseydim:KK47::KK47::KK47:

Yok kiiiz ne alincam sadece naletim alinilirmi buna heec🙄 🤣🤣🤣
Biliyorummm biliyorumm oyyy senin yerine ben alayım o kiloları yaaaa 🤣🤣🤣gel birayaaaa🤣
Olur olur oda olur insallah:KK60:

X