- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.142
- 43
İnşaallah bakarlarBenim annemde var ,Çarşamba gideceğiz, ne zamana verir diye merak ettim Kapsamlı baksın sana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah bakarlarBenim annemde var ,Çarşamba gideceğiz, ne zamana verir diye merak ettim Kapsamlı baksın sana da
Sağol canımHadibakalim hayirlisi canim
Sana kim kızar yaBazen komik atarken acaba kiriyormuyum diye aklıma geliyor valla.bende takılıyorum zaten hep konuşurken de işte citlonbikimm
Yani ne bilim abla işte kızan kızarSana kim kızar ya
O bizimde başımıza geliyor canımAma işte biz birbirimizi tanıyoruz,birbirimize kızabiliriz ama telafi edilir.Yani ne bilim abla işte kızan kızar
Biara başıma geldi belki anlatmisimdir bir üye vardiya bir ara senide özelde delirtmisti bir tarif konusunda benzerini yapacaktı.hatta yaptida konusu taşındı yarışmaya alınmadı ona takılmıştım da kiloyla ilgili oda yanlış anlayıp neler demişti canım çıkmıştı şaka vs kızin gönlünü Alcam diyeah ah ondan sonra tövbe ettim bizimgruptan başkasınin kilosuna bişey demicem diye
Aynen abla valla ogünden sonra bizim topigin kıymetini daha iyi anladım haa burda hele minikle önceden konuştuklarımizi başkasıyla konuşsak başkasına desem valla kiblerlerdi beni bu kilo yuzundenO bizimde başımıza geliyor canımAma işte biz birbirimizi tanıyoruz,birbirimize kızabiliriz ama telafi edilir.
Bizde sana söylüyoruz.Kilo dışında sunumlarınaAma nazımız geçiyor.Yoksa nasıl söyleyelimAynen abla valla ogünden sonra bizim topigin kıymetini daha iyi anladım haa burda hele minikle önceden konuştuklarımizi başkasıyla konuşsak başkasına desem valla kiblerlerdi beni bu kilo yuzunden
Canım minigiiim Tenceresiz kaldim anne kilosuna kurban bak şimdi ozledim
Burası o yönden iyi samimi sıcak ya iyiki gelmişim
Hep söyleyin valla abla hele o konularda her nekadar kafamın dikinede gitsem sunumlarda yine de eksigimi fazlamı bilmek açık açık yazılması beni daha çok mutlu ediyor enazindan samimi benim için biliyorum.Bizde sana söylüyoruz.Kilo dışında sunumlarınaAma nazımız geçiyor.Yoksa nasıl söyleyelim
Evet samimi söylüyorum.Hep söyleyin valla abla hele o konularda her nekadar kafamın dikinede gitsem sunumlarda yine de eksigimi fazlamı bilmek açık açık yazılması beni daha çok mutlu ediyor enazindan samimi benim için biliyorum.
Yok kiiiz ne alincam sadece naletim alinilirmi buna heec
Al al senin olsun yağlar kilolarYok kiiiz ne alincam sadece naletim alinilirmi buna heec
Biliyorummm biliyorumm oyyy senin yerine ben alayım o kiloları yaaaa gel birayaaaa
Olur olur oda olur insallah
Yok ya S olsak yeter
Kaç senede bı ilk ablaEvet samimi söylüyorum.
Sen o şeyi sadece mantıda yakaladın ama sonra yine gitti
Üstüm M ama neden S olmasinYok ya S olsak yeter
Bence busfer hic belli etmedin kendini belliki ilerleme varKaç senede bı ilk abla
Ama artık daha dikkat etcem ya inşallah busefer
Onda çok iyiydi bir daha yakalayamadın.Kaç senede bı ilk abla
Ama artık daha dikkat etcem ya inşallah busefer
Yani kokoş değildi.Bence busfer hic belli etmedin kendini belliki ilerleme var
Tahminim var ama 12yi beklicemYani kokoş değildi.