- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum
Eşimde diyor biz dikkat ederizDedim yok ben plan yaptımSorma ,başladılar planlara kesin
Aynen abla çok şükür rabbim korusun inşallah birde mutasyonlu olan vürüsün çıktığı dönemde bence bayrama doğru yasaklar olucak o yüzden açtılar başka açıklaması olamazBizde hep öyle dedik.Eşim hep dışardaGeçirdik atlattık dedik.
Bence karşılaşmamışsınız.
Öyle kolay değil birinizde belirti olurdu
Allah korusun
Hemen ablama gidiyorumSorma ,başladılar planlara kesin
Aysecik profilde birileri anlamamis gene senin bilgin varmi bu konudahadi bitir bekliyorum
Parti yaparız askoEşimde diyor biz dikkat ederizDedim yok ben plan yaptım
Git,bebeler ozlesmistirHemen ablama gidiyorum
Burada çıktı mutasyonlu ve orta riskAynen abla çok şükür rabbim korusun inşallah birde mutasyonlu olan vürüsün çıktığı dönemde bence bayrama doğru yasaklar olucak o yüzden açtılar başka açıklaması olamaz
Yani bekliyorumHemen ablama gidiyorum
seni şapşik yaaaaAysecik profilde birileri anlamamis gene senin bilgin varmi bu konuda
Gecelere akalımParti yaparız asko
Bugün yürüdüm, her yer dolu şimdi daha beter olacak nalet geleAynen şimdi herkes gezecek dolaşacak
Anca enerji harcarızGecelere akalım
İşe gidiyomusun simdiseni şapşik yaaaa
Nevoş bildirim geldiEşimde diyor biz dikkat ederizDedim yok ben plan yaptım
Bizim burda kaç gündür binalar karantinaya alınıyor abla karantina esnetilmişti mutasyonlu çıkınca komple aldılar neyin normalleşmesiBurada çıktı mutasyonlu ve orta risk
Canım hava ısınınca sorun yok denildi.Daha kapanmaz.
Gordum hemsom
Kocam da izindeYani bekliyorum