- 24 Eylül 2018
- 97.241
- 292.599
Amin askomİnşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin askomİnşaallah
He vala öyle cennam cumartesi ne yapacam bizim tatil pazar günü onyda açmasalardı iyiydiKafalar cacik
Evet abla riskli guruba giriyorSizin turuncu mu
Kafalar bir dünya oldu ,neye göre anlamadim,Uşak tek mavi il dogu disindaHe vala öyle cennam cumartesi ne yapacam bizim tatil pazar günü onyda açmasalardı iyiydi
Evet buyrun benimKirazların efendisi
He vala öyle cennam cumartesi ne yapacam bizim tatil pazar günü onyda açmasalardı iyiydi
Açıklandı mı yeni kurallarBursa orta riskliymis
Tamam simdi artik profillerde paylasirlar kimse bisey anlamadi geneKafalar bir dünya oldu ,neye göre anlamadim,Uşak tek mavi il dogu disinda
Ay onu gördüm çok gariban durmuştuKafalar bir dünya oldu ,neye göre anlamadim,Uşak tek mavi il dogu disinda
Evet hemsom ,biz sarıyız,yasaklar kalkti,hafta sonları serbestAçıklandı mı yeni kurallar
Valla ya,acayipAy onu gördüm çok gariban durmuştu
Aman dikkatli olunKeşke bizimde daha kontrollü olsalarEvet abla riskli guruba giriyor
Cok eglenecegukTamam simdi artik profillerde paylasirlar kimse bisey anlamadi gene
Aaa gerçekten miEvet hemsom ,biz sarıyız,yasaklar kalkti,hafta sonları serbest
Sonra kırmıziya dönerEvet hemsom ,biz sarıyız,yasaklar kalkti,hafta sonları serbest
Evet,sadece gece 21.00 sabah 05.00 devamAaa gerçekten mi
Yine de dikkat edelimAaa gerçekten mi
Başlamışlar bile sormayaCok egleneceguk
Abla evdeyiz vala ama eşim hastalık çıktığından beri dışarda çok şükür iyiyiz geçirip atlatmış olabiliriz diyede düşünmüyor değiliz açıkcasıAman dikkatli olunKeşke bizimde daha kontrollü olsalar