- 13 Ocak 2020
- 44.608
- 168.151
- 33
Yok yarışma kategorimize konu açıyorsun.Yani olduğu gibi özel mesajdan yazicam fotoğraflı falan aynı bu şekilde ve nevresteye mi aticam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yarışma kategorimize konu açıyorsun.Yani olduğu gibi özel mesajdan yazicam fotoğraflı falan aynı bu şekilde ve nevresteye mi aticam
Bana değil bölüme konu açacaksın.Yani olduğu gibi özel mesajdan yazicam fotoğraflı falan aynı bu şekilde ve nevresteye mi aticam
Tabi zaten örgüyle kafayı yemiş birisi olarak.Zaten öyle yapacaktın biliyorum.Ben tahmin ettim sadece
Yani olduğu gibi özel mesajdan yazicam fotoğraflı falan aynı bu şekilde ve nevresteye mi aticam
Ne güzel işteBenim annem,kuzenlerim hep öylelerTabi zaten örgüyle kafayı yemiş birisi olarak.
Anladımm.. TamamdırBurada konu aç var orada .Başlığı yaz,içeriğe tarifini ve resimlerini ekle ve konuyu aç.Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Anlamazsan, resim ekleyemezsen bana yazarsın:)Anladımm.. Tamamdır
Amin canım
Tamam çok teşekkür ederim ben bunu yarın yaparım duramam ben. Ama miractan nasıl koruyacağım acaba.. Gerçi kurabiyeler aksamdan da yapılabilir. Sabah erken kalkar sunumumu yaparım. Miraçin görmemesi lazımAnlamazsan, resim ekleyemezsen bana yazarsın:)
Askoom
Nerdesin sen bugun hemsom disarda deme bana
Eveeetİlk mesajdaki sunumda nasıl güzel duruyor
@Raxeria
Ama niye bu kadar zor oldu? Niye heyecanlandın?Anladımm.. Tamamdır
demeyeyimNerdesin sen bugun hemsom disarda deme bana
Tamam anladim☹demeyeyim
Bakircilar ,acik çarşı,Fomara istikametinden eveTamam anladim☹
Aynen akşam yap sabah sunumu halletTamam çok teşekkür ederim ben bunu yarın yaparım duramam ben. Ama miractan nasıl koruyacağım acaba.. Gerçi kurabiyeler aksamdan da yapılabilir. Sabah erken kalkar sunumumu yaparım. Miraçin görmemesi lazım
Nasil canim etraf bayadir cikmadim benBakircilar ,acik çarşı,Fomara istikametinden eve