- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Olmaz tek seferde halletKim alacak bakalım ay var ya yarın yaparım ben bu kurabiyeleri ama kesin bir yanlışlar yaparım üç beş kere düzenleyip yeniden göndermemi ister nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz tek seferde halletKim alacak bakalım ay var ya yarın yaparım ben bu kurabiyeleri ama kesin bir yanlışlar yaparım üç beş kere düzenleyip yeniden göndermemi ister nevreste
Ahaa aşkı memnu elması ile sunumumm
Pamuk prensesin elmasına da benziyorAhaa aşkı memnu elması ile sunumumm
O da olabilir evetPamuk prensesin elmasına da benziyor
Çok güzelAhaa aşkı memnu elması ile sunumumm
Bak buda olur hoşuma gittiYada vampir elması
Aşkı memnu daha iyi aşkomBak buda olur hoşuma gitti
Senin konular nerde bir tane örnek gösterin bana yaBenim konulara bak yaa. Yapıyorum eksiksiz. Ama yalın ötesi. Utanmasam ürünü tabağa koymicam dümdüz tencereden tepsiden foto çekcem
Bekle hele.Senin konular nerde bir tane örnek gösterin bana ya
Bu sefer güzel sunum isterimBenim konulara bak yaa. Yapıyorum eksiksiz. Ama yalın ötesi. Utanmasam ürünü tabağa koymicam dümdüz tencereden tepsiden foto çekcem
İnşallah be güzek ablam bakiciyz.Bu sefer güzel sunum isterim
Senin konular nerde bir tane örnek gösterin bana ya
Şöyle örgü, kahve,kurabiye sunumuİnşallah be güzek ablam bakiciyz.
Dur dur abla nevreste dedi merveye derler yaaŞöyle örgü, kahve,kurabiye sunumu
Zaten öyle yapacaktın biliyorum.Ben tahmin ettim sadeceDur dur abla nevreste dedi merveye derler yaa
Şimdi bende böyle yapıp nevresteye atıyorum dimi? Ama sana yorum neyin yazmışlar böyle ortada da paylaşılıyor yaniMezeler - Ordövrler - Patates Çanak / Kırmızı Biber Dolması - Dost Yoğurt Sponsorluğunda
Merhaba canlar. Sizler için iki muhteşem tarif seçtim. Umarım beğenirsiniz. 🤗 Patates Çanak Malzemeler 🟣 6-7 adet orta boy patates 🟣 1 kase yoğurt 🟣 1 adet limon 🟣 1 tutam maydonoz (dereotu kullanılır genelde ama anam ben yemem öyle dedi ben koymadım.) 🟣 Tuz 🟣 Baharatlar 🟣 1 Diş sarımsak...www.kadinlarkulubu.com
Tabiii sen açcan konuyu nevreste onaylamadan biz yorum yapamıyoruz. O onaylıyo. Biz çöküyoz konunaŞimdi bende böyle yapıp nevresteye atıyorum dimi? Ama sana yorum neyin yazmışlar böyle ortada da paylaşılıyor yani
Konu açacaksın canım:)Şimdi bende böyle yapıp nevresteye atıyorum dimi? Ama sana yorum neyin yazmışlar böyle ortada da paylaşılıyor yani