- 24 Eylül 2018
- 97.245
- 292.605
Amin askomHayırlı KandillerTüm dualarınızın kabul olması dileğiyleEki Görüntüle 2798819
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin askomHayırlı KandillerTüm dualarınızın kabul olması dileğiyleEki Görüntüle 2798819
Saol canm sana da hayirli kandillerHerkese hayırlı kandiller
Sana da balllllHerkese hayırlı kandiller
Günaydın canımGu nay din
Günaydın pek enerjikiiizGu nay din
Sana da balllll
Gune nasil başlarsan oyle gider bu ay hep enerjik olmam lazmGünaydın pek enerjikiiiz
Bu ayın özelliği nedir sorması ayıp olmasınGune nasil başlarsan oyle gider bu ay hep enerjik olmam lazm
Ameliyat oldum ya gecen ay bebek istiyoruz canm bu ay biraz fazla umudum var stresli olmamaya çalışıyorumBu ayın özelliği nedir sorması ayıp olmasın
Yaaa ayyy hadi su mübarek günun hürmetine güzel hayırlı evlatlar nasip etsin canimcimmm çooook amiiinAmeliyat oldum ya gecen ay bebek istiyoruz canm bu ay biraz fazla umudum var stresli olmamaya çalışıyorum
Amin inşallah bugün hayirli gün rabbim herkesin gonlundekine cok şükür oldu diye dua etmeyi nasip etsin ❤❤Yaaa ayyy hadi su mübarek günun hürmetine güzel hayırlı evlatlar nasip etsin canimcimmm çooook amiiin
Amin canım benim amiiiin güzel haberler alırsan etiket çak banaaaAmin inşallah bugün hayirli gün rabbim herkesin gonlundekine cok şükür oldu diye dua etmeyi nasip etsin ❤❤
Hayırlı kandiller günaydın orisimGunaydın hayırlı sabahlar hepinizee
İnşallahAmin canım benim amiiiin güzel haberler alırsan etiket çak banaaa
Hayırlı kandiller ablacımSelamlar hayırlı kandiller olsun
Sağol pericim sahada hayırlı kandiller olsunHayırlı kandiller ablacım