- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.877
Hayırlı yolculuklar canımUyandım da yola bile çıktım aşkısı Eki Görüntüle 2798643
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı yolculuklar canımUyandım da yola bile çıktım aşkısı Eki Görüntüle 2798643
Hayırlı yolculuklar alsemcim. İnşallah güzel sonuçlarla dönersiniz. Başarılar dilerim görümceneAbla Kastamonu’ya gidiyorum sabah 6’da kısmetse. Görümcem polis sağlık kontrolüne girecek. Biz götürüyoruz. forumdan çıkıp da uyuyamadım bir türlü
Miraç Kandilin kutlu olsun canım ben de gözlerinden öperim. Rabbim dualarını kabul etsin.Günaydın canlar. Hayırlı Kandiller. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim
Günaydın Jennam Miraç Kandilin kutlu olsun.
Sağ ol aşkısıHayırlı yolculuklar canım
Teşekkürler ablacımHayırlı yolculuklar alsemcim. İnşallah güzel sonuçlarla dönersiniz. Başarılar dilerim görümcene
Amin ablacım, inşallahMiraç Kandilin kutlu olsun canım ben de gözlerinden öperim. Rabbim dualarını kabul etsin.
Vallahi neler atlayiyoruzda caktirmiyoruz oysaBir tek kendisi sorun yaşıyor zannediyor
Buluyo valla kuziskom aksiligi mıknatıs gibi çekiyoruzHep bizi mi buluyo bunlar perişim
İyiyim canım. Sen nasılsın. Babam az rahatsızdı şimdi iyi şükür. Kontrolleri varNasılsın canom, babanın neyi var
Günaydın hayırlı kandiller kuzumGünaydın
Kandiliniz mübarek olsun
Gunaydin tatlım,senin de kutlu olsunGünaydın Jennam Miraç Kandilin kutlu olsun.
Günaydın hemsom,sana da hayırlı kandillerGünaydın hayirli kandiller kizlar
Günaydın hemsom,sana da hayırlı kandiller