Estrofemin kalınlaştırması lazımdı aslındaben bugün gittim kontrole. rahmim hiç kalınlaşmamış. bunu verdi kullan diye. operasyonu yapan doktoru aradım, ona sordurdum. dönüş bekliyorum şimdi.
yan etki yaptı mı sende kuzum?
Hıc bı etkisi olmadı bana gülüm yanı hıssetmedim ben ama bılmıyorum bıtınce bınfarkı olurmuben bugün gittim kontrole. rahmim hiç kalınlaşmamış. bunu verdi kullan diye. operasyonu yapan doktoru aradım, ona sordurdum. dönüş bekliyorum şimdi.
yan etki yaptı mı sende kuzum?
tamam canım.Hiç kullanmadım canım
belki de kalınlaştı ama ben adet oldum spiral takılıyken bilmiyorum kiEstrofemin kalınlaştırması lazımdı aslında
bana da histe sonrası estrofem ve progestan vermişti. onları bitirdim 22 şubatta. bugün gittiğim doktor da şimdi c.p'yi verdi. tamam kuzum. sağ olasın.Hıc bı etkisi olmadı bana gülüm yanı hıssetmedim ben ama bılmıyorum bıtınce bınfarkı olurmubana rahime cızık atılımca rahımkendını duzgun toparlasın yapısıkkık olmasın falan dıye veriyorum dıye acıklama yapmıstı o zaman hemen hısteroskopi işk gunu kullanmaya basladım beyazlardan baslıcaksın demişti
Regl olunca rahim duvarları temizleniyor tabi, kalmamıştır.tamam canım.
belki de kalınlaştı ama ben adet oldum spiral takılıyken bilmiyorum ki
bana da histe sonrası estrofem ve progestan vermişti. onları bitirdim 22 şubatta. bugün gittiğim doktor da şimdi c.p'yi verdi. tamam kuzum. sağ olasın.
işte acaba oldum mu, o muamma. spiral anormal kanama yaptı evet ama adet mi söktü aynı zamanda bilmiyorumRegl olunca rahim duvarları temizleniyor tabi, kalmamıştır.
Merak etme, östrojen takviyesi kalınlaştırıyor rahmi
Olmuşsundur canım, sadece zamanını bilemezsinişte acaba oldum mu, o muamma. spiral anormal kanama yaptı evet ama adet mi söktü aynı zamanda bilmiyorum
İnşallah dongun bıan once normale doner cıcegımtamam canım.
belki de kalınlaştı ama ben adet oldum spiral takılıyken bilmiyorum ki
bana da histe sonrası estrofem ve progestan vermişti. onları bitirdim 22 şubatta. bugün gittiğim doktor da şimdi c.p'yi verdi. tamam kuzum. sağ olasın.
inşallah tatlım yaaa. zaten 2 ay böyle gittiİnşallah dongun bıan once normale doner cıcegım
Operasyondan önce ne zaman regl olduğunu hatırlıyor musun?inşallah tatlım yaaa. zaten 2 ay böyle gitti
bebeğim son adet 16 ocak.Operasyondan önce ne zaman regl olduğunu hatırlıyor musun?
Yasi mesajına baksanaO zaman normal döngün 5-6 gün içinde başlaması gerekiyor. Doğru, rahmin 12-14mm kalınlığına gelmiş olması gerekiyordu
Neler oluyo valla anlamiyorumYasi mesajına baksana
hani başka bir ekrandan gösteriyor ya doktor rahmi yumurtalıkları filan. bi nokta koyup normalde çizgi çekerler uzunluğunu göstermek için. benim noktayı koydu bıraktıO zaman normal döngün 5-6 gün içinde başlaması gerekiyor. Doğru, rahmin 12-14mm kalınlığına gelmiş olması gerekiyordu
Verilen ilaç kalınlaştırır canım. Regli mi bekleyeceksin ilaca başlamak içinhani başka bir ekrandan gösteriyor ya doktor rahmi yumurtalıkları filan. bi nokta koyup normalde çizgi çekerler uzunluğunu göstermek için. benim noktayı koydu bıraktıo kadar yok yani kalınlık
Gelir insallasi hemsomAhh ahh ona bir firsat gelse hemsom
Daha bide rezidans alcaz nasil olcaksaGelir insallasi hemsom
O zaten cepte hemsom yaDaha bide rezidans alcaz nasil olcaksa
Cep delik ama hemsomO zaten cepte hemsom ya
yok kuzu. bugün başla dedi.Verilen ilaç kalınlaştırır canım. Regli mi bekleyeceksin ilaca başlamak için