Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
ben bugün gittim kontrole. rahmim hiç kalınlaşmamış. bunu verdi kullan diye. operasyonu yapan doktoru aradım, ona sordurdum. dönüş bekliyorum şimdi.

yan etki yaptı mı sende kuzum?
Hıc bı etkisi olmadı bana gülüm yanı hıssetmedim ben ama bılmıyorum bıtınce bınfarkı olurmu🤗 bana rahime cızık atılımca rahımkendını duzgun toparlasın yapısıkkık olmasın falan dıye veriyorum dıye acıklama yapmıstı o zaman hemen hısteroskopi işk gunu kullanmaya basladım beyazlardan baslıcaksın demişti🤗

Hiç kullanmadım canım 🤷🏻‍♀️
tamam canım.
Estrofemin kalınlaştırması lazımdı aslında 🙄
belki de kalınlaştı ama ben adet oldum spiral takılıyken bilmiyorum ki 🤷‍♀️
Hıc bı etkisi olmadı bana gülüm yanı hıssetmedim ben ama bılmıyorum bıtınce bınfarkı olurmu🤗 bana rahime cızık atılımca rahımkendını duzgun toparlasın yapısıkkık olmasın falan dıye veriyorum dıye acıklama yapmıstı o zaman hemen hısteroskopi işk gunu kullanmaya basladım beyazlardan baslıcaksın demişti🤗
bana da histe sonrası estrofem ve progestan vermişti. onları bitirdim 22 şubatta. bugün gittiğim doktor da şimdi c.p'yi verdi. tamam kuzum. sağ olasın.

tamam canım.

bana da histe sonrası estrofem ve progestan vermişti. onları bitirdim 22 şubatta. bugün gittiğim doktor da şimdi c.p'yi verdi. tamam kuzum. sağ olasın.
Regl olunca rahim duvarları temizleniyor tabi, kalmamıştır.
Merak etme, östrojen takviyesi kalınlaştırıyor rahmi 😉

tamam canım.

İnşallah dongun bıan once normale doner cıcegım🤲🏻🌺

Operasyondan önce ne zaman regl olduğunu hatırlıyor musun?
bebeğim son adet 16 ocak.
operasyon + spiral 25 ocak.
ilaçların bitimi 22 şubat. (spiral çıkana dek aralıksız kanama)
spiral çıkması 25 şubat.
25 şubattan beri de tek leke yok çamaşırımda.

O zaman normal döngün 5-6 gün içinde başlaması gerekiyor. Doğru, rahmin 12-14mm kalınlığına gelmiş olması gerekiyordu🙄
hani başka bir ekrandan gösteriyor ya doktor rahmi yumurtalıkları filan. bi nokta koyup normalde çizgi çekerler uzunluğunu göstermek için. benim noktayı koydu bıraktı 🤦‍♀️ o kadar yok yani kalınlık

hani başka bir ekrandan gösteriyor ya doktor rahmi yumurtalıkları filan. bi nokta koyup normalde çizgi çekerler uzunluğunu göstermek için. benim noktayı koydu bıraktı 🤦‍♀️ o kadar yok yani kalınlık
Verilen ilaç kalınlaştırır canım. Regli mi bekleyeceksin ilaca başlamak için🤔

X