- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Evet var 6 tane çocuk 4 torun var yaş 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var 6 tane çocuk 4 torun var yaş 55
Bildirimlerden sanirimBugün Etiketsiz yolu buluyor
Ben biliyordumÖnceki kızlar biliyorlardı yaş ve çocukları torunlar
Geceden kalma olunca çabuk buldumBugün Etiketsiz yolu buluyor
Ben yeniyimÖnceki kızlar biliyorlardı yaş ve çocukları torunlar
BendeBen biliyordum
Ben biliyordum
Gerçekten mi o zaman isim değişikliği yapmisinBen biliyordum
Evet navleyi hatırlıyorum artık gelmiyor hiç burayaBen ve kızım katılmıştık yarışmaya burda NAVLEE
Senin biliyorum perii
Bir yarışmada navlede vardı ikimize vermiştin oyu kizlarima veriyorum diye hiç unutmuyorumSenin biliyorum perii
Ya abla nerde navlee kıskanç potokslu evva seni sordu dersen o anlarBen ve kızım katılmıştık yarışmaya burda NAVLEE
Yok ablacım, ilk ve tek hesabım, nick değişikliği de yapmadımGerçekten mi o zaman isim değişikliği yapmisin
Tamam sordu derimYa abla nerde navlee kıskanç potokslu evva seni sordu dersen o anlar
Unutmadım tabikineBir yarışmada navlede vardı ikimize vermiştin oyu kizlarima veriyorum diye hiç unutmuyorum
Pat diye girdim kusura bakma abla GÜNAYDIN NAVLEE yi duyunca hiç görmedim son zamanlarda selam söyle senin kızın olduğuna ayrıca sevindim ❤Tamam sordu derim
Fıtıktandır o ağrı ablamAslında bu kurabiyeye yarışmasına girecektim ama kolum ağrıyor diye giremedim malesef ya
Bilmiyordun demek söylerim selamı var diyePat diye girdim kusura bakma abla GÜNAYDIN NAVLEE yi duyunca hiç görmedim son zamanlarda selam söyle senin kızın olduğuna ayrıca sevindim ❤