SEni gördüm daha iyi oldum morumun sultanıNasılsın canım benim
Ben senden korkuyorum
Nevoşum eğer yapabilirsem bende korkucamBen senden korkuyorum
Zaman akıp gidiyorBenim kizlarin ki açık pazartesi salı bire giden gidiyor,küçük de Çarşamba Haric her gün bir onu götür bir öbürünü gitur ,oğlana bakın evde ,sonra is güç yap git tekrar kızları al aralarda market yemek ,ödevler derkenn
İyiyim hamd olsun ,yuvarlanıp gidiyorumSEni gördüm daha iyi oldum morumun sultanısende iyisindir inş yoğunluk dışında
Kendine inanNevoşum eğer yapabilirsem bende korkucamama olmazsa diye daha çok korkuyorum
Hep aynı kukriskom, allah iyilikten ayirmasin ınşİyiyim hamd olsun ,yuvarlanıp gidiyorum
Sorma canım bu hafta birde ödevlerde yoğundu kafa kalmadıZaman akıp gidiyorBugün bende öyle oldum.Yarın eşimde yok tamamen bana kaldılar
Allah kolaylık versinSeninkiler küçük işin daha zor
Aminn canım benimHep aynı kukriskom, allah iyilikten ayirmasin ınş❤
Benim sona kalayım demem herkesi görmek için
Yaaa asdffgahajsjd güldürme beni sosyalim
Amin canımSorma canım bu hafta birde ödevlerde yoğundu kafa kalmadı.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah,sağlık olsunda
Yalan değil sende artık tehlikelisinYaaa asdffgahajsjd güldürme beni sosyalim
Tobe bismillahYaaa asdffgahajsjd güldürme beni sosyalim
Yav yeme beni nevooooYalan değil sende artık tehlikelisin
Kastamonu dönüşü bebeğim. Dikkat ayu çıkabilüüğğTobe bismillahgül aysom guvenmiyon mu kendine ne zaman yapiyon
Bu sefer yapacağın yine iddialıYav yeme beni nevooooAllah aşkına. 1 tane tarif yaptık diye bu kadar abartmayın
Kastamonu dönüşü bebeğim. Dikkat ayu çıkabilüüğğ
Yooo beceririm de bi kuş yuvası ya da ne bileyim tospağalı kurabiye gibi dikkat çekmezBu sefer yapacağın yine iddialıBeceremem mi diyorsun