Evet abla ya yeni oturdum çay içiyorum dışardaki işler vardı bugün onları halletim yarın epilasyona gidicem bide nasıl den geldiyseNasılsın canım çok yoğunsun
Hayırlı akşamlar perim teşekkür ederim ❤Hayırlı akşamlar kuzum seninde kutlu olsun balım
Ben bu yıl pekmezini yapayım diyorumBu sene çok koyduk dolaplara karadut zor günlere hazırlık boşuna değil
Allah kolaylık versin canımEvet abla ya yeni oturdum çay içiyorum dışardaki işler vardı bugün onları halletim yarın epilasyona gidicem bide nasıl den geldiyse
Yaparsın sen senden birşey kurtulmaz ablaBen bu yıl pekmezini yapayım diyorum
Teşekkür ederim ablacım ❤Allah kolaylık versin canımGünler bu sıra hızlı akıyor
Nasip artık bakalımYaparsın sen senden birşey kurtulmaz abla
Ama gerçekten güzel oluyor oda.
Benimde bugün öyle geçtiTeşekkür ederim ablacım ❤nasıl geçti hiç anlamadım abla
Dışarı gittim allınacaklar vardı eve geldim saat olmuş 8 hemen mutfağa geçtim bu aralar yemeğide geçiştiriyorum temizlik yapıyorum diyeBenimde bugün öyle geçti
Misafir gelince zaten hep ağır şeyler yapacaksınDışarı gittim allınacaklar vardı eve geldim saat olmuş 8 hemen mutfağa geçtim bu aralar yemeğide geçiştiriyorum temizlik yapıyorum diye
Allah sifa versin hemsomAllah razı olsun hemsom, iğrenç bişeyvitamin eksikliği oldu herhalde
AretimAretimm
Sana da kuzum.Hayırlı akşamlar cennam
Bende öyle dedim abla idare et beni dedim şükür sesi çıkmıyor acısını çıkaracak belliMisafir gelince zaten hep ağır şeyler yapacaksınBu sıra öyle olsun
Aynen az idare etsinBende öyle dedim abla idare et beni dedim şükür sesi çıkmıyor acısını çıkaracak belli
Zayif olsak biz de yerdikBen yerinizede yerim merak buyurmayin
Ayy o sürekli olur bende kuzu ya çok fena bişey
Kuzu karbonat ile gargara önerdi doktor bana. Birde nevo ablanın dediği gibi annemde sürekli karadut yedirirdi bize biraz yakıyor ama .
Az kaldı az ablaAynen az idare etsin
Kilo yapmasa keske askoHer türlü kurabiye itina ile yenirAntep'te arkadaşımın kızı bize gelince beraber etkinlik yapmak için kurabiye yapardık.Her geldiğinde kurabiye var mı yoksa yapalım derdi
Yemek yemek tabak tabak kurabiye yerdi