- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Benimde ondan olsaydıTiroidin bu huyunu seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ondan olsaydıTiroidin bu huyunu seviyorum
Vazgeçtim tontik olmaya razıyım bendeki depresyon bana yeterli eklemeye gerek yokAma çok sıkıntı yapıyor canımDepresyona bile sebep oluyor
Evet ben depresyondan depresyona atlıyorum sonra depresan alıp şişmeye basliyorsun nalet geleAma çok sıkıntı yapıyor canımDepresyona bile sebep oluyor
Sadece onu yapsaYorgunluk,halsizlikVazgeçtim tontik olmaya razıyım bendeki depresyon bana yeterli eklemeye gerek yok
Aynen soyle.Diyete başladım yaaa sanırım mide şaşırdı kendini içerde parçalıyor
Benimde ihtiyacım varEvet ben depresyondan depresyona atlıyorum sonra depresan alıp şişmeye basliyorsun nalet gele
Pek bilgim yok ama inşallah bı tedavisi filan bişey yapılır abla bir görün yineOda ilaç kullanıyor.
Benim haşimato canım
Sağol canımPek bilgim yok ama inşallah bı tedavisi filan bişey yapılır abla bir görün yine
Sende sağol ablammSağol canım
Korona mı oldun yoksaBelkide ateşim var neden aklın hep orda
Yok diyorKorona mı oldun yoksa
Bana ne bırakacaksınVasiyetimi yazmaya az kaldı
Çok değerli gazozlariniBana ne bırakacaksın
Ben hazır içecek içmiyorumÇok değerli gazozlarini
Ateşi mi sönmüşYok diyor
EvetAteşi mi sönmüş
Elinde gazozu artık rahatça içebilirizVah garibiiimm, genç yaşta HAbibte
Kremi bilemedim şimdi perim ama bu çok iyi geliyor. tadı kokusu berbat ama aft için bire birAy bende görüntü alayım bide küçük krem var oda iyi geliyor
Cümlemizden bebeğimAllah razı olsun canım aysom, yarın eczaneden alicam❤
Acılı şalgam suyu ya da sade Afyonkarahisar kızılay soda ikram ederse, neden olmasınElinde gazozu artık rahatça içebiliriz