- 28 Haziran 2011
- 59.344
- 149.741
Yazarım sana yasi, niyetim o yönde bakalım yarın yapicamSunumu da aynı yap bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım sana yasi, niyetim o yönde bakalım yarın yapicamSunumu da aynı yap bence
Offff muhteşem ötesi bişey bu filizkomBizde yaş incir var yazin onu kışın kuru yiyoruz
Offff muhteşem ötesi bişey bu filizkom
Nasil bir sylerBence biseyler cekilmesi gerekiyo ama doktorunu bulmam lazim canim
Öyle hemsom ,arada yiyiyorum onuDoğrudur hemsom kayısı yersin sende
Yaaa arkadas gitmisti ismi aklima gelmiyo gitti anesteziyle cektiler 4 5gun wc cikamadigi icinNasil bir syler
Kolonoskopi miYaaa arkadas gitmisti ismi aklima gelmiyo gitti anesteziyle cektiler 4 5gun wc cikamadigi icin
Kolonoskopi mi acabaNasil bir syler
Bağırsaklara baksınlar diyosunYaaa arkadas gitmisti ismi aklima gelmiyo gitti anesteziyle cektiler 4 5gun wc cikamadigi icin
Ama onun için önce lağman yapıyorlarYaaa arkadas gitmisti ismi aklima gelmiyo gitti anesteziyle cektiler 4 5gun wc cikamadigi icin
Aynı şeyleri düşünüyoz yasiKolonoskopi mi acaba
Anlamamki ben adini bilmiyom heralde oKolonoskopi mi
Odur kesin , anestesi ile cekiliyo o da zor olduğu söyleniyoAnlamamki ben adini bilmiyom heralde o
Ozaman odur canim benim bagirsaklarim ćok tembel 1ay once arkadas olmusta anestezili ordan aklimda kaldiOdur kesin , anestesi ile cekiliyo o da zor olduğu söyleniyo
Ondan kilo veremiyoruzAyyy nekadar yesemde motorda tık yok
Allah yardımcın olsun filizkom ❤Ozaman odur canim benim bagirsaklarim ćok tembel 1ay once arkadas olmusta anestezili ordan aklimda kaldi
Ay allahimya