- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
Şükür canım iyiyim bebeler bahçede bende öyle güneş aliyorumÇok şükür minnakım, sen nasılsın?
Ben önce açmasam mı dedim.Sonra baktım telden iyi duruyor.Ben baktığımda daha yeni onay vermişti İsabel
Başka bakmadım
Soğuk yok yani Balıkesir’deŞükür canım iyiyim bebeler bahçede bende öyle güneş aliyorum
Yine bile küçükBen önce açmasam mı dedim.Sonra baktım telden iyi duruyor.
Bütün gece yağmur yağdı ama kar yokBurda yağış var diyor, Rusya tarafından bize yola çıkmış
Kendisi bilir henüz dönmedi bekliyorum.Evet, çok oynanmış fotoğraflarla
Tekrar sunum hazırlayamaz mı
Iyi canim biri iste biri okuldan geldi minik olan disarda babasiyla geziyo seninkinler nasilİyiyim bin şükür hava mis daha ne olsunne var ne yok bebeler nasıl
Yeni alısırEkleyememiş olabilir
Gelsin hallederiz.Yine bile küçük
Birde adama nalet dersinIyi canim biri iste biri okuldan geldi minik olan disarda babasiyla geziyo seninkinler nasil
Balıkesir değil de yakınız ya biz İstanbul Balıkesir Manisa hepsi etkiliyor biziSoğuk yok yani Balıkesir’de
Biz, güneş altında donduk
Benim icin nalet herzaman nalettirBirde adama nalet dersin
Eylül’ün azabından kurtarmış seni
Yaa, yumurtayı nasıl severek yiyorsunuzBenim icin nalet herzaman nalettir
Yumurta sarısı safrayı zorluyor.Yaa, yumurtayı nasıl severek yiyorsunuz
Bugün kahvaltıda yiyeyim dedim, midem sancıdan çıldırtıyor. Gerçi dr ile konuştum, safra kesesinde sancı olurmuş, ben midem diye isimlendiriyorum
Evet, sarısını yeme dedi. Bana kalsa, yumurtayı eve sokmayacağım dedimYumurta sarısı safrayı zorluyor.
En güzeli yagmur ,misBütün gece yağmur yağdı ama kar yok
Aslında iyi olur ama ,baca yoksa anca hermatikBen elektrik kesintisi yüzünden istiyorum ya da eşime diyorum, bir odaya doğalgaz sobası koyalım diye ama
Bak olabilir, ordan sonra oldu cancagizim,soguya geçince gectiSoba sıcağı da kulak enfeksiyonunu tetikliyor cancağzım
Odadan odaya geçerken bile, tedbirli olmak gerekiyor bizim gibi rüzgardan nem kapanlarda