- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ağalık mevhumu bize göre değil cancağzımZüğürt ağalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağalık mevhumu bize göre değil cancağzımZüğürt ağalar
Belli değilBenim dediğimi aldın mı diye sordum
Önden sen başlaOriana zengin gibi sanki. onca bakır hediye gelmiş olamaz
Belli değil
Yaaa ayşom istediğin kek kalıbı olsun adresini yollaOriana zengin gibi sanki. onca bakır hediye gelmiş olamaz
ben bugün verdiğim 75 tl'den sonra kasada ağlamak istedimÖnden sen başla
yaaaa seni yerimmm. sağ ol bebeeemmm. bunu isteyen E Elif_Eylul . onun adresi de sende var zatenYaaa ayşom istediğin kek kalıbı olsun adresini yolla
Kek kalibini surat kargoyla yollaYaaa ayşom istediğin kek kalıbı olsun adresini yolla
yaaaa seni yerimmm. sağ ol bebeeemmm. bunu isteyen E Elif_Eylul . onun adresi de sende var zaten
Aynen bebeğimYeter mi canım, böyle zamanlarda daha hızlı akiyo meret her anin tadını çıkar yapacak başka bişey yok bebeğim
Kargo mağdurlarıKek kalibini surat kargoyla yolla
Kim dağıtıhor kek kalıbını bana da bana da lütfenKek kalibini surat kargoyla yolla
Sorma o icimizde bir acı olarak kalacak yasoKargo mağdurları
Gidip evinden mayayı alsan, daha ucuza gelirdiSorma o icimizde bir acı olarak kalacak yaso
Bende istiyorum banane ne bananealsem Dagitiyomus
Sıraya girelim lutfenBende istiyorum banane ne banane
Aa tamam ya o iş kolay fülüzümün acık adresı mıh gıbı aklımda adetayaaaa seni yerimmm. sağ ol bebeeemmm. bunu isteyen E Elif_Eylul . onun adresi de sende var zaten
Vallaha billaha enazindan 2muhabbet ederdikGidip evinden mayayı alsan, daha ucuza gelirdi