- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.735
Bu dün ki resimEki Görüntüle 2797002 @Jenna16 bak hele felaket kozahan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dün ki resimEki Görüntüle 2797002 @Jenna16 bak hele felaket kozahan
Ben bunu yeni gordum face deBu dün ki resim
Bugun daha beterdir eger bu dünseBen bunu yeni gordum face de
Aynen canim nediyelim hayirlisiBugun daha beterdir eger bu dünse
Amin canımAynen canim nediyelim hayirlisi
Bende dün gördüm anlık kozahan diye filizkoBen bunu yeni gordum face de
Ben iste anca face instegram giriyorum surekli burdayimBende dün gördüm anlık kozahan diye filizko
Rahat ol kanka, en son sen yaparsınYok yaww yapmadım tabiki , uğraşamam şuan
Canım, eşimin sırtına sürmüştüm. Sırtında fıtık var onun. Bende işe yarıyor da eşim tutundu illa flexo sıkacakmışalsem geçen okudum ama yazmaya fırsatım olmadı sanırım naprosyn jel çok iyi geliyor gibi bişey yazdın bel ağrısı için
Eğer tanı konmadi ise üzerine düşün
Yıllar önce naprosyn kullanıyordum şuan o da ise yaramıyor
Fıtık da o işe yarıyor mu bilmiyorum ama iltihap giderici bir ilaç o aynı zamanda ağrı kesiciCanım, eşimin sırtına sürmüştüm. Sırtında fıtık var onun. Bende işe yarıyor da eşim tutundu illa flexo sıkacakmış
Bir tane yolladı çok güzel ama kalıp vs yapılabilir mi yani kim yapar bulamadımNevoş Nevreste bak yasi sana kurabiş göndermiş benimki içinde mi
Bence yapılabilirBir tane yolladı çok güzel ama kalıp vs yapılabilir mi yani kim yapar bulamadım
Ben çoktan yapmıştımBence yapılabilir
Çok tembellerBen çoktan yapmıştım
Efendim yasminimÇok tembeller
Ahh canımm, tembel deyince üstüne de alınırmışEfendim yasminim
Geç olsun güç olmasın diye yaşıyordur onlar hayatı çok da şapmayin benceAhh canımm, tembel deyince üstüne de alınırmış
Senden tembelleri var minnakım
Şaapmıyoruz zatenGeç olsun güç olmasın diye yaşıyordur onlar hayatı çok da şapmayin bence