- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.736
Belki yarın belki yarından da yakınOlurda tembelliği bırakıp yaparsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yarın belki yarından da yakınOlurda tembelliği bırakıp yaparsan
Hep diyorum sana arastir diyeHangi akla hizmet onu seçtiysem zaten eksiklerim var ondan kaldı
Aynı kurabiyeymiş, baktımOlabiliryaaa degisik seyler var ama lezzetli
Bende onu arkadasimdan gordum sekil vermiyorum bazen kasikla koyuyorum falan dedi ama tadi cok guzeldiAynı kurabiyeymiş, baktım
Üç beş çeşit kurabiye var sanıyodum, dünyaymış ne bilimHep diyorum sana arastir diye
Ne lazımHangi akla hizmet onu seçtiysem zaten eksiklerim var ondan kaldı
DekorNe lazım
Hamurdan parça koparıp, direkt tepsiye konuyorBende onu arkadasimdan gordum sekil vermiyorum bazen kasikla koyuyorum falan dedi ama tadi cok guzeldi
Kiz sen interneti nasil kullaniyosunÜç beş çeşit kurabiye var sanıyodum, dünyaymış ne bilim
Tam benlik o tembel işiHamurdan parça koparıp, direkt tepsiye konuyor
Adı ne?Bende onu arkadasimdan gordum sekil vermiyorum bazen kasikla koyuyorum falan dedi ama tadi cok guzeldi
Heh evet oyleymis bende yapayimya dur senHamurdan parça koparıp, direkt tepsiye konuyor
Yasmin atmisti yukarıdaAdı ne?
Burada kullanıyor sadeceKiz sen interneti nasil kullaniyosun
Amaaan filizko kaç çeşit kurabiye var diye bakmiyom ki aklıma gelmezKiz sen interneti nasil kullaniyosun
Sıkat kurabiyeAdı ne?
Perişan kurabiyeAdı ne?
Nasıl bulacak ki, çok yazmışsınız hızınıza anca okuyarak yetisebiliyorumYasmin atmisti yukarıda
Eeee nasil tarif aliyon ben bakarim meselaAmaaan filizko kaç çeşit kurabiye var diye bakmiyom ki aklıma gelmez