- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciceeemm nerelerdesin senSelâm kızlar kurabiye yapanların elerine sağlık birtane var çok beğendim ama bende saklı kalsın
Daha büssürü gelecek büssürü büssürüSelâm kızlar kurabiye yapanların elerine sağlık birtane var çok beğendim ama bende saklı kalsın
Çikolata parçası yoğun olduğundan olabilirBu starbucks niye herkes seviyo yasi söyle bakim, dağınık bişey görüntüsü
Allah seni napmasin elif yemedigin seye nasil yorum yaparsin ozamanNe özelliği var hemso, ben hiç yemedim fikrim yok
Aaaaa cikolata olduğunu bile bilmiyodum ya benÇikolata parçası yoğun olduğundan olabilir
Ben de iyiyim ne olsun benim bucurukle uğraşıyorum. Hey beyleri üstünde de şuanİyim ım sen nasılsın
Buralardayim dedim biraz özleneyimCiceeemm nerelerdesin sen
Hele birde perişan kurabiye var, görüntüsü biçimsiz, ama lezzeti mmmmmBu starbucks niye herkes seviyo yasi söyle bakim, dağınık bişey görüntüsü
Yaaa ben görüntüsünü sevmedim filizko ondan seyediyomAllah seni napmasin elif yemedigin seye nasil yorum yaparsin ozaman
Bir cee cee dedin kayboldun hakkaten özleriz ki bizBuralardayim dedim biraz özleneyim
Yaaa safoAaaaa cikolata olduğunu bile bilmiyodum ya ben
Heh tamam o zaman onuda sevmemHele birde perişan kurabiye var, görüntüsü biçimsiz, ama lezzeti mmmmm
Biliyorum gelecekDaha büssürü gelecek büssürü büssürü
Sağol cınım kuruyemiş var saniyordumYaaa safo
Hoşgeldin canim nasilsinSelâm kızlar kurabiye yapanların elerine sağlık birtane var çok beğendim ama bende saklı kalsın
Onun kadar lezzetli kurabiye yokHeh tamam o zaman onuda sevmem
Bende yapicam daha off çok yorgunumBiliyorum gelecek
Şöyle şeyleri yorum yapmadan hemen arastir İnternet'e acaba neymis deyipSağol cınım kuruyemiş var saniyordum