- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
ben de arada girdim işte bebişim. işler güçlerBende ayni bütun gun burdaydim kimsecikler yokti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de arada girdim işte bebişim. işler güçlerBende ayni bütun gun burdaydim kimsecikler yokti
Tahinli yapıldı yaSenin kurabiyen tahinlimi
Amin hemsom ınş
Çok lezzetli meret yaaBende cok severim tahinli olan herseyi
Yandık deseneHergün 1 tane artmaya başladı
Kurabiye rekoru 37Yandık desene
37 de 1. Olmak aman allahımKurabiye rekoru 37
Şaka ettim nevosTahinli yapıldı ya
MasallasiKurabiye rekoru 37
37 de 1. Olmak aman allahım
Yaptığın güzelse 50 de olsa seçilirsin.37 de 1. Olmak aman allahım
Acaba görmedin mi dedimŞaka ettim nevos
Bugün herkes kayıp
Anaaaaaa 37cidden ama oylar cok ilginc degilmiyaYaptığın güzelse 50 de olsa seçilirsin.
Bak bu yarışma:)
Bisküvi - Kurabiye Tarifi - Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: :KK200:TARİFLERİMİZ :KK200: DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN! Gül (Pervane) Kurabiye - Bizim margarin sponsorluğunda:KK56: Un Kurabiyesi - Anneannem...www.kadinlarkulubu.com
Nasil yaniAcaba görmedin mi dedim
ASSOSyal in tarifi biri bana sormadan yapmış .Kabul etmedimBaşka yarışmaya katılacak
NedenAnaaaaaa 37cidden ama oylar cok ilginc degilmiya
Aaa, bizim eski yarışmaYaptığın güzelse 50 de olsa seçilirsin.
Bak bu yarışma:)
Bisküvi - Kurabiye Tarifi - Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: :KK200:TARİFLERİMİZ :KK200: DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN! Gül (Pervane) Kurabiye - Bizim margarin sponsorluğunda:KK56: Un Kurabiyesi - Anneannem...www.kadinlarkulubu.com
Bana sormadan yapmışÖzelden nasıl konuyu açacağını sordu.Açmadan iptal okdu.Açsaydı taşıyacaktım zatenNasil yani
Mesela 8oy 15oy 10 oy gibi gibi bolünmüs hepsi ayri yere