- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Tam bir mıbenim elti var ama nişanlım görüşmemi istemiyor tüm aile görüşmüyorlar hatta sülale diyeyim benim hepsinin canını okumuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bir mıbenim elti var ama nişanlım görüşmemi istemiyor tüm aile görüşmüyorlar hatta sülale diyeyim benim hepsinin canını okumuş
hemde çıngıraklı yılannnn sssssTam bir mı
Allahım yardimcin olsun ozaman evlenincehemde çıngıraklı yılannnn sssss
amin canım amin görüşeceğim sanmıyorum ama uzaktanda sokar o bende sokarım onaAllahım yardimcin olsun ozaman evlenince
amin canım amin görüşeceğim sanmıyorum ama uzaktanda sokar o bende sokarım ona
yaş olarak büyükler benden canım pek çekinmiyorum yani ama hakkında henüz hiç fikrim yok sadece duyduklarımla şekillenen fikirim var o kadar bakalım ama nişanlımdan kokarmış bir kaç defa tartışmış çünkü
Ozaman bisey olmaz ondanyaş olarak büyükler benden canım pek çekinmiyorum yani ama hakkında henüz hiç fikrim yok sadece duyduklarımla şekillenen fikirim var o kadar bakalım ama nişanlımdan kokarmış bir kaç defa tartışmış çünkü
Biraz gazoz etkisi de olabilirAklıma başka şeyler geldi de
Hello elifim nasilsinHellolarcaaaaaaaaa kurabişlerim
Benim var ,dünyanın en iyi 5 insani arasına girerBenimde eltim yok inş olmaz
YokYağmur var mı? E Elif_Eylul
Öğleden sonra yagacak diyolla
Evet hemsom yuksek gösteriyo ama bulutlandi zaten sogudu birdenÖğleden sonra yagacak diyolla
Aynen hemsom,soguk ve kasvetliEvet hemsom yuksek gösteriyo ama bulutlandi zaten sogudu birden
Ondan dizlerim agriyo benim sanirimAynen hemsom,soguk ve kasvetli
Hayal kurmakta mı yasakİmkansız şeyler umuyorsun
Geçmiş olsunnn