- 16 Ağustos 2010
- 293.068
- 602.964
- 43
Aksine geçmiyorDarısı bana inşallah gerçi ben 35den sonra saymayı düşünmüyorum ama
30dan sonrası çok hızlı geçiyor diyorlar doğru mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksine geçmiyorDarısı bana inşallah gerçi ben 35den sonra saymayı düşünmüyorum ama
30dan sonrası çok hızlı geçiyor diyorlar doğru mu
Ismine yakisirAyyy evet benimde mor
Tam lokasyon verdim halbukiFırca ararken gözüm agridi
En sevdiğimIsmine yakisir
Afiyet olsun hemsomDuruyor oldugu gibi,sadece HES kodunu hazır tut,girişte güvenlik elindeki cihazla onu okur,öyle girersin. İlk Pazar girişi,markette sormazlarEvettt yumurta yendi meyve yendi kahve içiliyor
Öglen meyve salatası
Amaaa eylulu kuslara götürcem ordan migros bulcam Jenna16 zaferdeki migros duruyomu bilgin varmi
Sagol canimAfiyet olsun hemsomDuruyor oldugu gibi,sadece HES kodunu hazır tut,girişte güvenlik elindeki cihazla onu okur,öyle girersin. İlk Pazar girişi,markette sormazlar
Sen de sağol canımAlırlar tabii yasak yok,hem sokağa mi bırakacağım dersinSagol canim
Hes kodum tamamdir ama bebeyi alirlarmiki
Tamam oyle derimSen de sağol canımAlırlar tabii yasak yok,hem sokağa mi bırakacağım dersin
Kavuşmuşsun maviye gözün aydın canım
Jenna selam söyledi de,alırlarTamam oyle derim
Kavuştum şükür, sağol canımKavuşmuşsun maviye gözün aydın canım
Anaaam vallahi gitmiiiisyaaa yuppuleydiiiiiiiPembe gittttti Blue_Peri
Ucundan biraz yersin,hiç yemeden olmaz Cok gecmis olsunHayırlı cumalar
Elmalı kurabiye en sevdiğim kurabiye,bakalım kim aldı ve de nasıl sunum yapacak
Dr bana geçen gün kurabiye yeme dediYap çocuklar,evdekiler yesin sen yeme dediBiri yer biri bakar olur muKolesterolüm yüksek çıkmış biraz.
aynen PericiğimAnaaam vallahi gitmiiiisyaaa yuppuleydiiiiiii
Sarima kavustummmaynen Periciğim
Ben de mavimeSarima kavustummm
Ben de mavime