- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
2 tarafta ayni balık olunca ne desem bilemedimhem de hiç suçum yokken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tarafta ayni balık olunca ne desem bilemedimhem de hiç suçum yokken
Telefona ne oldualsemin telefonu bile yok. işte de sürekli giremiyor bu aralar kk'ya. 2 dk geliyorum, onda da üzülüyorum
servise verdim. çok ısınp uygulamalardan atıyor sürekli ve şarjı bitiyordu hemen. 1 ay yok dedi satış elemanıTelefona ne oldu
Telefonlar resmen vücut parçamız gibi olmuş,1 ay zor geçer sanaservise verdim. çok ısınp uygulamalardan atıyor sürekli ve şarjı bitiyordu hemen. 1 ay yok dedi satış elemanı
Yok yaw bi ben olamam kk da oylama yapsak %90 seviyom çıkarseven bi sensin aşkitom
❤❤ hadi bakalım hemso partilerceee24 Mart
Şaka yapmicagimi anladim sana bidaha olmazsaygısızmışım ben. filiz öyle diyor
kesinlikle yaaa. bir de biz kurum olarak aktif kullanıyoruz. yani işimiz evrakla değil, telefonla. çok zor oluyor.Telefonlar resmen vücut parçamız gibi olmuş,1 ay zor geçer sana
aıdgdaüafatkmzYok yaw bi ben olamam kk da oylama yapsak %90 seviyom çıkar
heeeee biz de hiç trip atamıcazŞaka yapmicagimi anladim sana bidaha olmaz
5.kez yanmışyasminsay çaydanlığına ne oldu bebito?
Bana ne oldukiE Elif_Eylul sana da geçmiş olsun canım
kalbimi kırdın ya. tamiriyle uğraşacaksın. o yüzdenBana ne olduki
Uğurlar olsun ugurlar olsun hüzünlü bulutlar yoldaşin olsunkalbimi kırdın ya. tamiriyle uğraşacaksın. o yüzden
aman canına bi şey olmasın da...5.kez yanmış
vay beeeee. demek bu kadar uğraşmıyorsun sevdiğin biriyleUğurlar olsun ugurlar olsun hüzünlü bulutlar yoldaşin olsun
Öyle tabiaman canına bi şey olmasın da...
Kalp kırcak birsey yapmadimki benvay beeeee. demek bu kadar uğraşmıyorsun sevdiğin biriyle
belki benim kalbimin kırılası vardı. ne olur yani iki okşayıp sevsen nazımız geçmeyecek mi o kadarcık?Kalp kırcak birsey yapmadimki ben