- 24 Eylül 2018
- 97.120
- 292.346
Hepimize karşıKukrişime karşı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimize karşıKukrişime karşı mı
Yuz verdik isteBari gitmeden suralari bir toparlasa idi sabah domates suyumu bıraksa idi nankör bunlar nankör
Sana da günaydın bağyan
cennamGünaydın canim
Gunaydin canim
Allah kolaylık versin canımCanım yeni gordum mesajını.ben okula. Gondermiyorum büyüğü küçüğü de bugün özel eğitime başlattık.otizm tanısı aldi
Çok geçmiş olsun3 Gündür çok rahatsızım. Biraz ağır geçiyor
1 hafta öncesi , 8 gün kendisi 1 hafta sonrası etti mi 2 günAllah kolaylık versin canım
Çok geçmiş olsun
Bence haftalığın 20 gün sürmezKatılımın bitmesine 20 gün var
Sabah kalktım bir hareketimle belim tutuldu.Umarım geçicidirSenden ne haberNevreste nevosumm ne haber toplamda kac tarıf verdınn bugun gelenler olcak mı yıne beklıyoruuzz
İyi hadi bakalımYolsa kurbişlerden korktun mu1 hafta öncesi , 8 gün kendisi 1 hafta sonrası etti mi 2 gün
Aaaa gecmis olsun canimSabah kalktım bir hareketimle belim tutuldu.Umarım geçicidirSenden ne haber
22 yada 23 canım
GelebilirHenüz bilgim yok
Sağol canımAaaa gecmis olsun canim
yaa gecmmıs olsun nevoşummm dıkkat et kendıne bıseyler surdunmu yumusaması ıcın belının uzuldum sımdı ya ben iyiyim dairedeyim işte azcık bosluga cıktımda yanınıza kostumSabah kalktım bir hareketimle belim tutuldu.Umarım geçicidirSenden ne haber
22 yada 23 canım
GelebilirHenüz bilgim yok
Kas gevşetici içtim bakalımSağol canımyaa gecmmıs olsun nevoşummm dıkkat et kendıne bıseyler surdunmu yumusaması ıcın belının uzuldum sımdı ya ben iyiyim dairedeyim işte azcık bosluga cıktımda yanınıza kostum
Onlar benden korktu valla nevresteİyi hadi bakalımYolsa kurbişlerden korktun mu
Pek öyle görünmüyorOnlar benden korktu valla nevreste
amiiin nevosumm inşallahhKas gevşetici içtim bakalımSağol canım
Allah kolaylık versin
calcimm kimseden korkmaazzOnlar benden korktu valla nevreste