- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
3 Gündür çok rahatsızım. Biraz ağır geçiyorBeni ihmal ediyor diyordum,bu iyi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 Gündür çok rahatsızım. Biraz ağır geçiyorBeni ihmal ediyor diyordum,bu iyi geldi
Cümlemize inşallahAllah iyilik versin cancagizim
Gecmis olsun canım Allah sifa versin ❤3 Gündür çok rahatsızım. Biraz ağır geçiyor
Günaydın FilizCanGünaydın kızlar
AmiiinCümlemize inşallah
Gunaydin hemsomGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım hayirdir3 Gündür çok rahatsızım. Biraz ağır geçiyor
Gunaydin yasoGünaydın FilizCan
Bu iyi geldiGecmis olsun canım Allah sifa versin ❤
Gunaydin hemsomGunaydin hemsom
YirünBu iyi geldi
Adet dönemim ya niyeyse bu ay çok kötü oldu. 3 gündür başım ağrıyor. dün gece de kasıklarım ağrıdı sabaha kadar ki hala ağrıyor. Anlamadım neden böyle olduGeçmiş olsun canım hayirdir
hava mis gibiGunaydin hemsom
Adet dönemim ya niyeyse bu ay çok kötü oldu. 3 gündür başım ağrıyor. dün gece de kasıklarım ağrıdı sabaha kadar ki hala ağrıyor. Anlamadım neden böyle oldu
Çok sağol canım.
Sen nasılsın?
Nasılsın bugün, Eylül nasılGunaydin yaso
Aaaa sıcak tut kendini azcıkAdet dönemim ya niyeyse bu ay çok kötü oldu. 3 gündür başım ağrıyor. dün gece de kasıklarım ağrıdı sabaha kadar ki hala ağrıyor. Anlamadım neden böyle oldu
Çok sağol canım.
Sen nasılsın?
Bir kıra düşmüs buraya bembeyaz hava buzhava mis gibi
Iyiyim canim sen nasilsin eylul hanim uyuyo dahaNasılsın bugün, Eylül nasıl
Ölüyorum ölüyorum yok böyle bir ağrı kanka ya.
Her zaman aynı olmaz ki. Baş ağrısı, mide bulantısı, bacaktaki damarlarda çekme, bacak ağrısı belli bir yaştan sonra başlar. Buscopan içtiniz mi?Adet dönemim ya niyeyse bu ay çok kötü oldu. 3 gündür başım ağrıyor. dün gece de kasıklarım ağrıdı sabaha kadar ki hala ağrıyor. Anlamadım neden böyle oldu
Çok sağol canım.
Sen nasılsın?