- 28 Haziran 2011
- 59.324
- 149.708
Aa part time süper yarında full mesai olurBugün yarı zamanlı çalıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa part time süper yarında full mesai olurBugün yarı zamanlı çalıştı
PaylaştımSen havanı at perişim
PaylaşırizAynen ya bir olunca olmuyo bari 2 olsa
Pınarınki iyiydi abla ya 3 kazanan oluyordu çok kazananlı güzel oluyorHediyeyi 2 ye bölelim
Pınar yine gelir belki
Yok, bir balık almaya çıkarım, başka tatilAa part time süper yarında full mesai olur
Ramazana gelirler belkiPınarınki iyiydi abla ya 3 kazanan oluyordu çok kazananlı güzel oluyor
Blue_Peri ,canım bak Pınar bizi beğenmiş, gel gene sarılalımPınar sayfasında yayınlanmış canım hikayeye eklemişler
Blue_PeriLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Tamam kanka biz senle paylaşırızPaylaşıriz
Gelirler gelirler onlar ramazanı seviyorRamazana gelirler belki
Yarın da dinlenecek gavranYok, bir balık almaya çıkarım, başka tatil
Bizde memnun oluruzGelirler gelirler onlar ramazanı seviyor
Tamam kanka biz senle paylaşırız
Seninki hep dinleniyorYarın da dinlenecek gavran
Gördüm kuzum gördüm şuan hava bile atmaya basladim ayy mutlu oldum yinee beee valla buda güzel canisiBlue_Peri ,canım bak Pınar bizi beğenmiş, gel gene sarılalım
Yok kız üzülüyordum senin gavrana çok sevindim garibanaSeninki hep dinleniyor
Benimki gözüne mi battı
Gariban olduğunu nereden çıkardınYok kız üzülüyordum senin gavrana çok sevindim garibana
Çok calisiyoGariban olduğunu nereden çıkardın
Ay ben de mutlu oldum canım yaa, maksat yarışmaya katılıp eğlenmek ,bir de Pınardan böyle bir paylaşım olunca daha keyifli oldu tabiGördüm kuzum gördüm şuan hava bile atmaya basladim ayy mutlu oldum yinee beee valla buda güzel canisi
İşleyen demir pas tutmazÇok calisiyo
Tabi tabi kazanırsak daha çok memnun oluruzBizde memnun oluruz