- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Yok canim icse zaten ben otlanirimNalet icmiyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim icse zaten ben otlanirimNalet icmiyor mu?
Bana bile alacakRezidans alacak, para lazım
Calissam eskisi gibi icerdimParası olsaymış sizi sollarmış ne haberrrrr
Içse para harcıyor diye kızarsınYok canim icse zaten ben otlanirim
Yani zirvede oturmak ve parasiz olmak bambaska biseyKar yağdığına göre Uludağ'da tabiiFiliz Hanimağa
Bende diyorum zararlı diye bırakmışCalissam eskisi gibi icerdim
Iste oda var tabikisiIçse para harcıyor diye kızarsın
Valla hamileyim diye biraktimBende diyorum zararlı diye bırakmış
Hanımın çiftliğinde oturuyor diyollaYani zirvede oturmak ve parasiz olmak bambaska bisey
İçmeyin ya bosverIste oda var tabikisi
18 Aralık 2018de son sigaramı içtimValla hamileyim diye biraktim
Bende eylule hamile kalmisim soklardayken ictim hatirlamiyorum18 Aralık 2018de son sigaramı içtim
Evet ciflik agaya hersey beleş burdaHanımın çiftliğinde oturuyor diyolla
Gelecegim demis fındık hanimBende eylule hamile kalmisim soklardayken ictim hatirlamiyorum
GeleceğimdirEvet ciflik agaya hersey beleş burda
Ben herhalde psikolojik olarak sadece tedavilerimde içmedim, üstüne tiksindim. Düşükle sonuçlanınca ya da negatifi görünce yaktım tüttürgeçi18 Aralık 2018de son sigaramı içtim
Iste Allah demekki istedi bisekilde bende işide sigarayida biraktimGelecegim demis fındık hanim
Ya insan teselli buluyor, cok severim aslında, ama ilerde nefesle ilgili sorun olmasın diye bıraktım.Ben herhalde psikolojik olarak sadece tedavilerimde içmedim, üstüne tiksindim. Düşükle sonuçlanınca ya da negatifi görünce yaktım tüttürgeçi
Ama cok tatli masallah,büyüyene kadar zor,insallah hayirli evlat olurlarIste Allah demekki istedi bisekilde bende işide sigarayida biraktim
Ne kadar teselli ettiği tartışılırYa insan teselli buluyor, cok severim aslında, ama ilerde nefesle ilgili sorun olmasın diye bıraktım.