FaciaydiÇocukluğumuzda otobüste de içerlerdi, o devirde yaşamalıymışsın
Ayyy ben hatirliyom memlekete giderdik duman dumanaydi otobuslerÇocukluğumuzda otobüste de içerlerdi, o devirde yaşamalıymışsın
Hadi ya nerden belliydiO kadar belliydi ki 1. Fotoğrafın sana ait olduğu, millet nasıl kandı sana bilmem
Uzun damperli paketinde sırıtır cancağzımSardıklarını icine koy,psikolojik Dardoro tadı gelsin
Benim dönemlerde de her yerde içiyorlardıÇocukluğumuzda otobüste de içerlerdi, o devirde yaşamalıymışsın
O zaman yapacak bir şey yok cancagizim,havalar ısınsın,dönersin DardoronaUzun damperli paketinde sırıtır cancağzım
Aldığın tütüne bağlıAyyy bikere denedim boguldum ya ben kandirirmi kiz o
Dardoro gibisi yokLm icerdim ben ah ahh
Dağ başını duman almışı söyleseydiniz gidene kadarAyyy ben hatirliyom memlekete giderdik duman dumanaydi otobusler
Fotoğrafın ışığı ve renklerindenHadi ya nerden belliydi
Dedemden biliyom birinci icerdi bide maltepeAldığın tütüne bağlı
Ben hafif içim parlak Ahmet tütünü alıyorum
Babamın içtiği tütünü içemiyorum misal
Aynen cancağzımO zaman yapacak bir şey yok cancagizim,havalar ısınsın,dönersin Dardorona
Bide mm vardı onu hep içmek istemiştim bi dönem ince olduğu içinDedemden biliyom birinci icerdi bide maltepe
Camlar açık gider yazın, kışında duraklarda kapı açılınca bir sis bulutu çıkar otobüstenDağ başını duman almışı söyleseydiniz gidene kadar
Camlar açık gider yazın, kışında duraklarda kapı açılınca bir sis bulutu çıkar otobüsten
Ben hepsini denedim ama lm de kalmistimBide mm vardı onu hep içmek istemiştim bi dönem ince olduğu için
İçmeyen binemezmiş deseneCamlar açık gider yazın, kışında duraklarda kapı açılınca bir sis bulutu çıkar otobüsten
Bak senn yakalandık demekFotoğrafın ışığı ve renklerinden
Sana dedim buldum diye
Allah kavuştursun cancagizimAynen cancağzım