Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ararım vallahiSadece etiketle kalmamEtiketlendi
Benimde yaMutluluktan uykum açıldı
Sabaha nasıl uyanacağım, başımın ağrısı geçtiMutluluktan uykum açıldı
Benim ki de kaçtı. Yarın Urfa ya araçla gideceğim. Gözler fal taşı gibiMutluluktan uykum açıldı
Ama güzel bir şey için şükürBenim ki de kaçtı. Yarın Urfa ya araçla gideceğim. Gözler fal taşı gibi
Ah kaynanam aah
Orası hiç belli olmazYok ya sanmam ben olmam zaten de
Yufka bilen en yakın kişi o ama
Hepimize bir haller oldu cancagizimSabaha nasıl uyanacağım, başımın ağrısı geçti
Benimde ya
Çok teşekkür ederimAğlanacak halimize, utanılacak durumlara gülüyoruz buraya malzeme yapıyoruz.
İnanın çok vahim durum, eskiden dünyanın çivisi çıkmış filan denirdi şimdi sanırım çivi olayı da bitmiş. O kadar normal karşılıyoruz ki sanki sıradan olaylar.
neyse birinci olan hanımefendiyi kutlar, evdeki hamidenin yanına kaçarım
Korktun değil mi abi:)Ağlanacak halimize, utanılacak durumlara gülüyoruz buraya malzeme yapıyoruz.
İnanın çok vahim durum, eskiden dünyanın çivisi çıkmış filan denirdi şimdi sanırım çivi olayı da bitmiş. O kadar normal karşılıyoruz ki sanki sıradan olaylar.
neyse birinci olan hanımefendiyi kutlar, evdeki hamidenin yanına kaçarım
Gokten bedava elmas atsalar benim kafama tas duserOrası hiç belli olmaz
Sen o Sevgi’yi profilinde tutma bence, mundar etmiştirGokten bedava elmas atsalar benim kafama tas duser
Öyle söyleme:)Sen farkında değilsindir.Etrafında sana özel çok güzel şeyler vardır,sen bilmiyorsundur.Gokten bedava elmas atsalar benim kafama tas duser
Sende benim gibi şanslısın zaarGokten bedava elmas atsalar benim kafama tas duser
Öyle canım 29. yarışmaya nasipmişAma güzel bir şey için şükür